Wander Michelin Wic

Wander Michelin Wic har ett klassiskt utseende som kombineras med bästa tänkbara odubbade sula. Här har du en snygg vintersko som också fungerar höst och vår.

Vattenavvisande Nubuck-läder som åldras snyggt i kombination med fleecefoder på insidan. Du tar lätt på och av skon med hjälp av flärpen fram och bak. En bred läst och en stabil mellansula gör skon trevlig att promenera i. Dessutom har du i den här skon marknadens bästa odubbade grepp som tagits fram i samarbete med däckjätten Michelin. Fungerar precis som ett odubbat vinterdäck och är perfekt för dig som inte bor det är isgata jämt. Damstorlekar

JUST NU 1200:-

Ord.pris 1700:-


Creek BUGrip

Creek är en promenadsko med suverän komfort och dynamiska ståldubbar, som ger ett fantastiskt grepp oavsett underlag. Creek är vattenavvisande och har en komfortzon ner till -20°C, vilket innebär att den håller dina fötter varma och torra i både slask och bitande kyla. Sulan ger bra isolering mot markkylan och är vridstyv samtidigt som den även ger rull i steget, en egenskap som gör den mycket bekväm även under längre promenader. Förstärkningen längs sulkanten skyddar skon mot slask, lera och väta och gör den extra slitstark, vilket ger den en lång livslängd. Skaftet ger stöd åt dina vrister samtidigt som det värmer skönt kalla dagar och reflexdetaljer gör dig synlig när du är ute och promenerar i höst- och vintermörkret. Finns i dam- och herrstorlekar.

JUST NU 1500:-

Ord.pris 1700:-