KOM IGÅNG MED DIN LÖPNING!

Vill du prova på löpning som träningsform? Löptränar du kanske redan och vill få en bättre teknik och utvecklas mer? Eller vill du få tips och variation i din löpning? Nu finns chansen då Snabbasteg i samarbete med Sara Turtola Dipl. Löpcoach startar två löpargrupper i vår.

 

Vi kommer ha en nybörjargrupp som är för dig som aldrig löptränat eller för dig som kanske provat springa någon gång men inte får till det riktigt, samt en fortsättningsgrupp som är för dig som redan löptränar litegrann. Grupperna kommer att vara små och följa FMH’s råd och riktlinjer. Eftersom grupperna är små kommer du som deltagare kommer få mycket personlig hjälp på löppassen.

Varje pass kommer innehålla, förutom ett roligt inspirerande löppass där ni blir coachade av Sara, löpskolning och löpteknik för att ni ska kunna utvecklas och komma vidare i er löpning.

Priset för detta är 1300kr/person och i detta ingår 12 varierande löppass, en goodiebag, 15% rabatt (gäller ord pris och ej Polar) på Snabba Steg under tiden löpargrupperna pågår. Passen kommer pågå mellan v 12-23.

Anmälan sker via mail till sara@fjell-liv.se där du skriver ditt namn, adress samt vilken grupp du anmäler dig till. Invänta bekräftelse via mail efter anmälan.

 

Det är jag som är Sara Turtola och som tillsammans med Snabbasteg anordnar löpargrupper i vår. I grunden är jag intensivvårdssjuksköterska och kombinerar det arbetet med mitt företag FjellLiv där jag arbetar med friskvård och hälsa. Jag har själv löptränat i 11 år, är Dipl. Löpcoach steg 1+2 via Tränarakademin och har tidigare lett löpargrupper. Mitt främsta mål med löpargrupperna är att du som deltagare ska utveckla din löpning, vare sig du är nybörjare eller redan löptränar, samt att du ska finna samma glädje och enkelhet som jag i löpningen. Hoppas vi ses i vår!