Asics Gel-Cumulus 25

Asics Gel Cumulus är en favoritsko för många och nu när den fyller 25 år har den blivit bättre än någonsin. De största förändringarna i denna version av Cumulus är gjorda i mellansulan. Ett helt nytt dämpningsmaterial som kallas FF Blast + ger en otrolig energiåtergivning och dämpning samtidigt som det väger betydligt mindre än tidigare material. Mellansulan är några millimeter tjockare men trots det väger Cumulus 25 drygt 30 gram mindre än föregångaren. Även Gel-teknologin är uppdaterad till något Asics kallar Pure Gel. Till skillnad mot tidigare är gelen inte synlig utifrån utan inkapslad i sulan där den behövs mest och mjukare än någonsin vilket ger en otrolig komfort under foten.

Även formen på mellansulan har ändrats och blivit mer rundad vilket ger mjukare isättningar, en naturlig övergång till frånskjutet och lite extra driv. Sulbasen är något breddad för att skapa en fin stabilitet. Ett drop på 8 mm gör att du lätt kan få till en naturlig och bra fotisättning.

Ovandelen är uppdaterad mer sparsamt och vi känner igen känslan att skorna sitter stadigt på foten utan att trycka någonstans. Meshen har blivit lite mer luftig och är sydd i flera lager för bättre hållbarhet. Plösen är integrerad med ovandelen och känslan på foten är riktigt lyxig.

Undertill finns AHAR-gummit som är placerat strategiskt för bästa grepp och hållbarhet samtidigt som det inte adderar för mycket vikt till skon.

Sammantaget är Cumulus 25 skon för dig som vill ha en lätt, löpglad och trygg neutral distanssko som fungerar till alla typer av pass, dag efter dag. Uppdateringarna gör att vi får ett helt annat driv i löpningen och det känns knappt som att vi har en sko på foten.


ASICS Noosa Tri 14

NOOSA TRI™ 14-skon blandar nostalgisk inspiration med en strumplik passform. Den är utformad med en lättviktig konstruktion och en sula som bidrar till ett effektivt löpsteg.

Vågade färger och mönster på den specialutformade överdel i mesh är inspirerade av tidigare utgåvor av GEL-NOOSA™ från 2000-talet. Bekväma funktioner såsom en dragflik för plösen och snabbsnörning gör skon lättare att ta på. Detta gör att den lämpar sig för då du avslutat simningsdelen av ett triathlon eller för att kunna komma ut snabbare.
Med GUIDESOLE™-teknologi under foten bidrar skorna till ökad stabilitet i fotleden. Dess krökta design gör att du sparar in mer energi samtidigt som du upplever en enkel framåtrullning.

 

 

 

 


ASICS Evoride speed

Den här lätta löparskon hjälper dig att spara energi så att du kan njuta av en smidig resa i all oändlighet. Den uppdaterade Evoride är helt fokuserad på stabilitet, flexibilitet och grepp, och det märker du redan från första steget. En av de viktigaste uppdateringarna är FF BLAST™-dämpningen som ger dig en extremt mjuk landning och en hoppfull känsla vid varje steg.
GUIDESOLE™-teknologin och den böjda sulan minskar påverkan på dina leder och förhindrar risken för att du välter.
Överdelen i Jacquard mesh ger en mjuk känsla och optimal ventilation medan AHAR™-gummiyttersulan har högre nötningsbeständighet och håller längre.