NYHET!

Grit X

Outdoorklocka för multisport med GPS och alla nödvändiga träningsfunktioner.

Nya Polar Grit X outdoorklocka för multisport är oslagbart robust och tålig men har ändå låg vikt, träningsfunktioner i toppklass och alla möjligheterna i Polar Flow, den ultimata träningsplattformen.

Polar Grit X har inbyggd GPS, kompass och höjdmätare i träningsläget, och Polars unika Smart Coaching-funktioner som ser till att du är redo för kommande äventyr.

 Stil möter styrka.

När du går längre än någon annan behöver du redskap som håller hela vägen. Polar Grit X är framtagen för att ta dig genom de allra tuffaste, mest episka passen utan att kollidera med din vardagsstil.

Hållbarhet på militär nivå

Polar Grit X har klarat flera MIL-STD-810G-tester, inklusive extrem temperatur, fall och fukt.

Låt ingenting tynga dig

Med sina 64 gram är Polar Grit X en av de lättaste outdoorklockorna som finns.

Gå längre och tillbaka

Med ultralång batteritid och flera strömsparalternativ kommer Polar Grit X vara vid din sida även under de riktigt långa äventyren.

Pris 4600:-


 

Vantage M 

Avancerad löpar- och multisportklocka med GPS och pulsmätning från handleden.

Utmana dig själv med Polar Vantage M, en universell löpar- och multisportklocka med GPS för dig som gillar att sätta nya rekord. Denna tunna och lätta träningspartner ger dig all information du behöver för att förbättra resultatet i alla dina favoritsporter.

Polar Vantage M mäter pulsen från handleden med Polar Precision Prime sensor fusion-teknik. Denna innovation kombinerar pulsmätning på optisk väg med mätningar genom hudkontakt för att räkna bort alla rörelseartefakter som kan störa pulssignalen och ge osäkra avläsningar.

På så sätt registreras din puls korrekt också i de mest krävande förhållanden och träningspass.

Polar Vantage M kan hjälpa dig oavsett om du vill förbättra resultatet inom din favoritsport eller gillar att mäta dina prestationer i olika sporter.

Kampanjpris 2600:-, ord.pris 3000:-


Vantage V     

Den nya multisportklockan i premiumklass för proffsidrottare – och alla som tränar som ett proffs.

Träna smartare och upptäck vinnaren inom dig med Polar Vantage V, en träningsklocka i premiumklass som är utformad för proffsidrottare – och för alla som tränar som ett proffs. Om du är ute efter en avancerad vattenresistent träningspartner för triathlon- eller marathonträning är Polar Vantage V den rätta för dig.

Med de senaste innovationerna inom kroppsnära teknik ger Polar Vantage V dig alla exakta data du behöver för att ta dina prestationer till en ny nivå.

Om du vill träna som ett proffs måste du återhämta dig som ett proffs. Polar Vantage V hjälper dig att hitta rätt balans mellan träning och vila och att hålla dig skadefri med en unikt holistisk mätlösning för träningsbelastning och återhämtning.

Nya Training Load Pro™ ger dig en övergripande bild av hur dina träningspass belastar kroppen på olika sätt.

Se om din kropp är redo för träning och få återhämtningsfeedback med Recovery Pro™.

Kampanjpris 4600:, ord. pris 5300:-

Kampanjpris med HR-band 5200:-, ord.pris 5800:-


Vantage V  Titan

Prestationer på elitnivå möter premium-material

Polar Vantage V Titan är en premium-multisportklocka med GPS till alla som tränar som eliten – nu lättare än någonsin med ett förfinad utseende.

Polar Vantage V Titan är en kombination av premium-material och den senaste precisionstekniken inom sport från Polar Vantage V pro-multisportklocka.

Titanboetten ger Polar Vantage V Titan känslan och utseendet av premium-kvalitet och gör den till en av de lättaste multisportklockorna på marknaden.

Utformad för att hänföra

Polar Vantage V Titan har ett tvåfärgat armband som förhöjer din vardagslook såväl som dina träningspass.

Dyk ner i data

Med Polar Vantage V Titan finns alla dina träningsdata behändigt tillgängliga på Polar Flow – den ultimata träningsplattformen för alla idrottare.

Analysera varje detalj

Dyk ner i detaljerna från varje träningspass, planera din träning från individuella träningspass till hela säsonger och håll koll på dina framsteg.

Anslut till andra communities

Du kan automatiskt synkronisera dina träningsdata till Strava, TrainingPeaks och många andra nätbaserade sportcommunities.

 

Pris med HR-band  6800:-


 

 

 

 

 

 


 

 POLAR H10 & POLAR BEAT 

Anslut din Polar H10 till Polar Beat, Polars kostnadsfria fitness- och träningsapp, och få exakt pulsmätning i realtid direkt i telefonen.

Gillar du inte att träna med telefonen? Med Polar H10 kan du registrera träningspasset utan att ha mobilen med dig, och sedan överföra dina pulsdata till Polar Beat i efterhand. Starta ett träningspass via appen, låt telefonen ligga och kör igång träningspasset.

Pris 899:-


 

Polar OH1 – optisk pulssensor

Polar OH1 är en optisk pulsmätare som kombinerar flexibilitet med komfort och enkelhet. Den sitter skönt på armen och registrerar pulsen med Polars förstklassiga optiska pulsmätningsteknik.

Med Polar OH1 finns det inget som hindrar dig från att nå dina mål.

Pris 800:-