Grit X

Outdoorklocka för multisport med GPS och alla nödvändiga träningsfunktioner.

Nya Polar Grit X outdoorklocka för multisport är oslagbart robust och tålig men har ändå låg vikt, träningsfunktioner i toppklass och alla möjligheterna i Polar Flow, den ultimata träningsplattformen.

Polar Grit X har inbyggd GPS, kompass och höjdmätare i träningsläget, och Polars unika Smart Coaching-funktioner som ser till att du är redo för kommande äventyr.

 Stil möter styrka.

När du går längre än någon annan behöver du redskap som håller hela vägen. Polar Grit X är framtagen för att ta dig genom de allra tuffaste, mest episka passen utan att kollidera med din vardagsstil.

Hållbarhet på militär nivå

Polar Grit X har klarat flera MIL-STD-810G-tester, inklusive extrem temperatur, fall och fukt.

Låt ingenting tynga dig

Med sina 64 gram är Polar Grit X en av de lättaste outdoorklockorna som finns.

Gå längre och tillbaka

Med ultralång batteritid och flera strömsparalternativ kommer Polar Grit X vara vid din sida även under de riktigt långa äventyren.

Kampanjpris 3700kr, Ord.pris 4600kr


Grit X Pro

Premium multisportklocka för utomhussporter

Byggd för hållbarhet på militär nivå med safirglas och ultralång batteritid. Med nya navigeringsverktyg, utomhusfunktioner som alltid är på och Polars ultimata träningslösningar kan du gå dit hjärtat leder dig.

Pris 5000kr

Grit X Pro Titan

Polar Grit X Pro titan är en premium utomhus multisportklocka. Grit X Pro är gjord av extra hållbara material inklusive safirglas och har en ultralång batteritid. Denna sportklocka är utrustad med nya navigeringsverktyg och med alltid påslagna utomhusfunktioner. Polar Grit X pro Watch har en robust design, är med en vikt på 64 gram lätt och är utrustad med premium träningsfunktioner. Denna multisportklocka utomhus har unika Smart Coaching-funktioner som gör dig redo för alla äventyr.

FUELWISE™ smarta tankningsassistent hjälper dig att lära dig hur mycket bränsle din kropp behöver under uthållighetslopp, och 2-dagars väderprognosen säkerställer att du kan planera ditt träningsschema perfekt. Polar Grit X Pro stöder över 130 olika sporter, som du lägger till på din klocka via Polar Flow-appen.

Funktioner och Fördelar:
– Safirglas
– Vattentålig till 100m
– Upp till 7 dagars batteritid per laddning
– Polar Precision Prime OHR-teknik
– Navigering
– SleepPlus Stages
– Väderprognosfunktioner
– Musikkontroller
– Smartphone-varningar
– Kompatibel med appar som strava, adidas running mm.

Pris 6000kr


Ignite 2

Träningsklocka med GPS och smarta funktioner

Polar Ignite 2 träningsklocka är enkel, snygg och smart. Få personligt anpassade råd om träning, återhämtning och sömn – i en träningsklocka med snygg design som är bekväm att bära – dygnet runt.

Behåll motivationen och krossa dina mål. Med personligt anpassad vägledning för träning, sömn och återhämtning kan du lära dig förstå kroppen bättre och skapa sunda vanor som passar dig.

Teknologin som hjälper dig hålla dig på topp

Skapa en livsstil som ger dig självförtroende med hjälp av våra insikter i träningsregistrering, sömn och återhämtning. Lägg till funktioner som musikkontroll, väderprognos och pushnotiser, så har du allt du behöver för att bli starkare.

Pris 2500kr


Vantage V2

Premium multisportklocka

Polar Vantage V2 har utvecklats för att idrottare på alla nivåer ska kunna överträffa alla förväntningar. Den minimalistiska designen och innovativa tekniken bygger på årtionden av vetenskaplig forskning och ger dig vår mest formidabla sportklocka hittills.

 

Pris 5300kr


 

Vantage M2

GPS-klocka för multisport med smarta funktioner

Polar Vantage M2 GPS-klocka för multisport är en toppenkombination av prestation, funktionalitet och idrottsattityd. Du får vägledning och information som hjälper dig att bli starkare och viktiga smartwatchfunktioner som håller dig ansluten. Polar Vantage M2 är din allt-i-ett-partner på väg mot nya personbästa.

Träning och återhämtning blir enklare

Träna smartare, inte hårdare – förbättra din prestation i realtid med insikter om nuvarande kondition och hur redo du är att träna. Polar Vantage M2 registrerar automatiskt din sömn och återhämtning så att du vet när det är säkert att pressa dig hårdare.

Pris 3000kr


POLAR H10 & POLAR BEAT 

Anslut din Polar H10 till Polar Beat, Polars kostnadsfria fitness- och träningsapp, och få exakt pulsmätning i realtid direkt i telefonen.

Gillar du inte att träna med telefonen? Med Polar H10 kan du registrera träningspasset utan att ha mobilen med dig, och sedan överföra dina pulsdata till Polar Beat i efterhand. Starta ett träningspass via appen, låt telefonen ligga och kör igång träningspasset.

Pris 899:-


 

Polar OH1 – optisk pulssensor

Polar OH1 är en optisk pulsmätare som kombinerar flexibilitet med komfort och enkelhet. Den sitter skönt på armen och registrerar pulsen med Polars förstklassiga optiska pulsmätningsteknik.

Med Polar OH1 finns det inget som hindrar dig från att nå dina mål.

Pris 800:-