Salomon

Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden. 


Salomon Sense Ride 2

Maximera komforten i spåret med SENSE RIDE 2. Med dämpning för längre löpning, ett häldropp på 8 mm och en dokumenterat bra passform, samt en ännu flexiblare, bekväm ovandel, kan du springa hela dagen lång, varje dag.

 

 

 

 

 

 


 

Salomon Speedcross 5   

Återfödelsen av Salomons legendariska terränglöpningssko med oöverträffat grepp och passform.

För att skapa den kommande generationens SPEEDCROSS 5 gick vi tillbaka till ursprunget och drog nytta av de värderingar som gjorde SPEEDCROSS legendarisk. Med ännu bättre grepp och en mer dynamisk ovandel upprättas en ny standard för prestanda och passform. Och med bättre stabilitet och ett raffinerat utseende har en ny legend skapats.

 

 

 


Salomon Ultra Pro

En trail-sko för långa distanser som tänjer på gränserna för uthållighet och upplevelse.

Ett ultralopp testar både dig och dina skor. SENSE ULTRA PRO ger komfort över långa distanser, skydd och stöd för trötta fötter och bra grepp på alla underlag. Lägg till en utmärkt passformsjustering som gör detta till ett måste för alla hängivna uthållighetslöpare. SENSE ULTRA PRO har utformats för att hjälpa dig att nå mållinjen.

 

 

 

 


Salomon Sense Pro 3 

Dynamisk passform och känsla för hängivna löpare.

SENSE PRO 3 är ett perfekt val för hängivna löpare som vill ha en snabb, lätt och dynamisk sko med precis tillräckligt med skydd för alla sorters terräng. Den är lättare än sina föregångare, har ett mindre dropp och Premium Wet Traction.

 

 

 

 


 

Salomon Agile 12 set

Rör dig fritt och bär med dig allting du behöver för en dag ute i naturen.

Ge dig ut på en dagslång löptur eller en teknisk vandring: AGILE 12 SET rymmer alla dina prylar. Den här väskan är lätt och bekväm och ser till att du är helt förberedd på flera timmars äventyr.

Mjuk flaska ingår

Volymskala 11 > 20 liter
Mått (L x B x D i cm)
45 x 22 x 18

Pris 1000:-


Salomon Skin Pro 15 set

Töjbar komfort och stabilitet för alla utomhusaktiviteter.

SKIN PRO 15 SET i en storlek för alla är en lätt och töjbar ryggsäck med nära passform för löpning, vandring och cykling i fjällen. Den har en ny remjustering för alla storlekar som även förbättrar stabiliteten. Det mångsidiga, stabila bärsystemet gör det enkelt att fästa stavar, ishackor, hjälm och dyna.

Behållare ingår
Volymskala 11 > 20 liter
Vikt inklusive tillbehör (gram) 357
Mått (L x B x D i cm)
40 x 18 x 17

Pris 1600:-


Salomon Agile 2 set

Minimalistisk väska för enkelt vätskeintag under kortare löprundor.

AGILE 2 SET är perfekt för en snabb löptur inne i stan. Dess minimalistiska design rymmer nycklar, kort och telefoner, och den gör att du alltid har dryck nära till hands. Den är bekväm och praktisk och lämpar sig perfekt för korta träningspass.
Mjuk flaska ingår
Volymskala 0 > 5 liter
Volym (liter) 2.2
Vikt inklusive tillbehör (gram) 230
Mått (L x B x D i cm)
 34 x 25

Pris 800:-


Rubrik

Album