Salomon

Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.


Salomon S/lab Sense 8

Den här uppdaterade versionen av den ikoniska S/LAB SENSE 8 har utvecklats i samarbete med idrottare och inkluderar mjukare dämpning under främre delen av foten och ett nytt antiskräpsystem för att hålla dig bekväm. Med samma markkontakt, precision och fotfäste är skon nu ännu lättare.

Med bara 195 g är skon minimalistisk medan den bibehåller alla viktiga funktioner, som till exempel markfilter och stabilt fotfäste.

En förstyvad tåhätta och båge ger ett extra skyddslager, medan mjukare dämpning under främre delen av foten ökar komforten.

En stickad elastisk socka som är direkt integrerad i ovandelen ser till att stenar och andra föremål inte hamnar i skon, medan öppningar gör att vatten dräneras.

Unisex, dropp 4mm

Pris 1900:-

JUST NU 30% rabatt


Salomon S/lab Sense 8 SG

Den här uppdaterade versionen av den ikoniska S/LAB SENSE har utvecklats i samarbete med idrottare och inkluderar mjukare dämpning under främre delen av foten och ett nytt antiskräpsystem. Med samma markkontakt, precision och fotfäste som tidigare är skon nu ännu lättare och har ett djupare räffelmönster (än Hard Ground-versionen) för att få gott grepp i mjuk, våt terräng.

Med bara 215 g är skon minimalistisk medan den bibehåller alla viktiga funktioner, som till exempel markfilter och stabilt fotfäste.

En förstyvad tåhätta och båge ger ett extra skyddslager, medan mjukare dämpning under främre delen av foten ökar komforten.

En stickad elastisk socka som är direkt integrerad i ovandelen ser till att stenar och andra föremål inte hamnar i skon, medan öppningar gör att vatten dräneras.

Unisex, dropp 4mm

Pris 1900:-

JUST NU 30% rabatt


Salomon S/lab XA Amphib 2

En sko, i och ur vattnet. Swimrun – en sport som blandar två olika världar. Nya och lättare S/LAB XA AMPHIB 2 är utformad tillsammans med och för atleter inom sporten och den är snabb och effektiv i såväl vått som torrt. Dess precision och passform lämnar ingenting åt slumpen.

När du når torra land är denna sko byggd för löpning med en underdel utformad för trail. Löp linan ut med ett lätt, naturligt steg.

Meshmaterialet håller sig lätt i vattnet och torkar snabbt på land. Skon är din partner, inte ett hinder.

Contagrip® Premium Wet Traction-gummi som greppar även på blöta stenar när du lämnar vattnet. Ett rött märke på sulan gör att du enkelt kan identifiera din lagkamrat i vattnet. Herrstorlekar, dropp 4mm

Pris 1900:-

Slutsåld


 Salomon S/lab Sense 4 PRO

SENSE 4 PRO bygger på väglöpningsstandarder för en dynamisk löpning och exakt rätt mängd skydd och är därför perfekt för att få upp takten i snabb, böljande terräng. För att ge dig extra grepp och stabilitet har denna SENSE-sko för proffs ett flertal trailrunningspecifika funktioner, som till exempel en vattenavvisande ovandel och Contagrip®-specifik sammansättning för bästa möjliga grepp.

En mjuk vattenavvisande ovandel, exakt rätt mängd stötdämpning och en optimerad mellansula med Optivibe-vibrationsdämpning garanterar en dynamisk löpning.

Contagrip®-yttersulan helt i gummi erbjuder bästa möjliga grepp medan Profeel Film skyddar fötterna mot skarpa föremål på stigen.

Optimerat dropp (4 mm) för ökad precision och stabilitet samt en mer effektiv framåtriktad övergång.

Dam- och herrstorlekar

Pris 1600:-

JUST NU 50% rabatt


Salomon Speedcross 5

ör att skapa den kommande generationens SPEEDCROSS 5 gick vi tillbaka till ursprunget och drog nytta av de värderingar som gjorde SPEEDCROSS legendarisk. Med ännu bättre grepp och en mer dynamisk ovandel upprättas en ny standard för prestanda och passform. Och med bättre stabilitet och ett raffinerat utseende har en ny legend skapats.

Sulan på SPEEDCROSS 5 har större räfflor med mer utrymme och en uppdaterad geometri, vilket ger bättre grepp vid avsteg och bromsning på alla underlag.

Hälenheten på SPEEDCROSS 5 skapar en omslutning av hälen och ger en ren fotnedsättning och stabilitet genom steget.

SPEEDCROSS 5 använder en helt svetsad ovandel, med åtskilda SensiFit™-armar. Den rör sig mer naturligt med foten och ger god komfort.

Dam- och herrstorlekar, dropp 10mm

Pris 1500:-

JUST NU 30% rabatt


Salomon S/Lab motionfit 360 jacket

Ett vindtätt, vattentätt lager är viktigt, men det kan göra det svårt att hantera värme och fukt. Jackan S/LAB Motion Fit™ 360° löser detta problem genom ett extremt ventilerande membran och ett innovativt stretchband som gör att du kan förvara jackan runt midjan och dra upp den över din löpningsryggsäck när du behöver det. För varmt? Ta av dig den – du behöver inte ens stanna.

Det superlätta GORE-TEX® SHAKEDRY-materialet är helt vattentätt, men är ändå mer ventilerande än något annat vattentätt material.

Bär den runt midjan tills du behöver den och dra den sedan bara upp över ryggsäcken. Det är lika lätt att stuva undan jackan igen.

Det unika Motion Fit™ 360°-mönstret erbjuder fullständig rörlighet när du springer längs intensiva spår.

Finns i dam- och herrstorlekar

Pris 3600:-


Salomon Lightning race wp jacket

När du behöver en vattentät jacka som är så lätt som möjligt ska du välja LIGHTNING RACE WATERPROOF JACKET dammodell. Detta skalplagg lämpar sig för långlopp. Det har inga fickor eller annat som är i vägen, men det har en huva och tejpade sömmar för komplett skydd.

AdvancedSkin Dry-tyg med huva och tejpade sömmar, med en vattentäthet på 10K och god ventilationsförmåga.

Lightning är det lättaste skalplagget vi någonsin tillverkat och kan packas ihop så att den får plats i handflatan.

För att göra Lightning så lätt och lättpackad som möjligt har vi tagit bort fickor och extrafunktioner. Allting du behöver och ingenting du inte behöver.

Damstorlekar

Pris 1600:-


Salomon Bonatti race wp jacket

När du behöver en vattentät jacka som är så lätt som möjligt ska du välja BONATTI RACE WATERPROOF JACKET. Detta skalplagg lämpar sig för långlopp. Det har inga fickor eller annat som är i vägen, men det har en huva och tejpade sömmar för komplett skydd.

AdvancedSkin Dry-tyg med huva och tejpade sömmar, har en vattentäthet på 10K/10K och ventilerande skydd.
Bonatti är det lättaste skalplagget vi någonsin tillverkat och kan packas ihop så att den får plats i handflatan.
För att göra Bonatti så lätt och lättpackad som möjligt har vi tagit bort fickor och extrafunktioner. Allting du behöver och ingenting du inte behöver.
Herrstorlekar
Pris 1600:-

Salomon Agile 12 set

Rör dig fritt och bär med dig allting du behöver för en dag ute i naturen.

Ge dig ut på en dagslång löptur eller en teknisk vandring: AGILE 12 SET rymmer alla dina prylar. Den här väskan är lätt och bekväm och ser till att du är helt förberedd på flera timmars äventyr.

Mjuk flaska ingår

Volymskala 11 > 20 liter
Mått (L x B x D i cm)
45 x 22 x 18

Pris 1000:-


Salomon Agile 2 set

Minimalistisk väska för enkelt vätskeintag under kortare löprundor.

AGILE 2 SET är perfekt för en snabb löptur inne i stan. Dess minimalistiska design rymmer nycklar, kort och telefoner, och den gör att du alltid har dryck nära till hands. Den är bekväm och praktisk och lämpar sig perfekt för korta träningspass.
Mjuk flaska ingår
Volymskala 0 > 5 liter
Volym (liter) 2.2
Vikt inklusive tillbehör (gram) 230
Mått (L x B x D i cm)
 34 x 25

Pris 800:-


Salomon Skin Pro 15 set

Töjbar komfort och stabilitet för alla utomhusaktiviteter.

SKIN PRO 15 SET i en storlek för alla är en lätt och töjbar ryggsäck med nära passform för löpning, vandring och cykling i fjällen. Den har en ny remjustering för alla storlekar som även förbättrar stabiliteten. Det mångsidiga, stabila bärsystemet gör det enkelt att fästa stavar, ishackor, hjälm och dyna.

Behållare ingår
Volymskala 11 > 20 liter
Vikt inklusive tillbehör (gram) 357
Mått (L x B x D i cm)
40 x 18 x 17

Pris 1600:-


Salomon S/Lab Sense ultra  8 set

S/LAB SENSE ULTRA 8 SET är minimalistiskt, balanserat, supereffektivt och den perfekta lösningen för att stuva undan utrustningen, utformad för långa avstånd i tuffa förhållanden för och av toppidrottare. Alla dina viktiga saker finns i närheten, precis där du behöver dem. Bär den, glöm att du har den på dig och ge allt.

Extremt lätt (195 g), tillverkad av luktavvisande töjbart mesh, andas och leder bort fukt och alla potentiella skavzoner har kontrollerats på nytt och gjorts mjuka.

Vikten balanseras mellan fram och bak med en SensiFit™-konstruktion som sluter sig bekvämt och säkert runt kroppen.

Nödvändig vätska framtill. Det finns en plats för varje föremål, så att du enkelt kan packa, stuva, grabba tag och fortsätta röra dig framåt.

Pris 1900:-

 


Salomon adv skin 8 set dam

ADVANCED SKIN 8 SET W är den första riktiga designen som är specifik för kvinnor, har en unik form som eliminerar tryckpunkter över brösten när den har synkroniserats. Och de integrerade mjuka flaskorna har även en unik form som garanterar fullständig komfort och balanserar din utrustning jämnt medan du springer. Det är den ultimata hydreringslösningen för kvinnor som kräver det bästa.

Västens framsida har en unik form och placerar de mjuka flaskorna under brösten för att eliminera tryckpunkter. Mer komfortabel så att kvinnor kan dricka enkelt och ofta.

Motion Fit™ särskilt utformad för kvinnor som använder tvåvägsstretch och minskar tryckpunkterna över brösten för maximal komfort.

Komponenterna för denna ryggsäck är enkla att använda och erbjuder olika sätt att justera passformen och bära stavar och tillbehör.

pris 1400:-

 


 

Rubrik

Album