Strunta i asfalten – följ med oss ut i skogen!

Icebug vill få fler människor från soffan ut i naturen. Vi säger inget om tid eller fart.
Vi säger bara att livet ter sig lite bättre där ute. Vi på Snabbasteg älskar Icebug.

 

Icebug

Icebug tillverkar skor och kängor med olika greppteknologier, som till exempel dynamiska dubbar. Icebug är sköna och stabila oavsett om du ska springa eller promenera på halt underlag. Sedan starten år 2000 har den grundläggande idén varit att ett par Icebugs ska öka möjligheten till utomhusaktiviteter. Framförallt under vintern när rörelsefriheten begränsas av risken för att halka.

 

BUGrip

BUGrip® är namnet på Icebugs greppteknologi för de mest hala förhållandena. En BUGrip-sula är gjord av en speciell gummiblandning med 15 till 19 integrerade karbidståldubbar. Designen på dubbarna tillsammans med gummits egenskaper ger de här dubbarna en dynamisk funktion. Dubbarna jobbar individuellt och är inte helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta.

Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Denna dynamiska funktion tillåter dubbarna att anpassa sig till vilket underlag som helst och ger bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt, till blött trä och ren is. Alla vår vinterskor med BUGrip® i modellnamnet är dubbade.


Kontakta oss för mer information om Icebug på 0920-25 72 10 eller via formuläret nedan.


Ditt namn *

E-post

Telefonnummer *

Ditt meddelande *