UNDER ARMOUR

Under Armour grundades 1996 av den amerikanske fotbollsspelaren Kevin Plank. Plank och hans lagkamrater hade tröttnat på blöta bomullströjor under fotbollsskydden och så var idén om Under Armour född. Från den allra första funktionströjan har det vuxit fram ett brett sortiment av produkter designade med atleten i fokus. 2014 listades Under armour att bli det näst största sport-kläder varumärket i USA, bakom Nike. Vi på snabbasteg älskar UA 🙂

 

Några favoriter…

 

 

UNDER ARMOUR Lighter longer hoodie

Riktigt tunn och lätt funktionströja med 4-vägs stretch för att inte störa din träning, ett material som släpper igenom svetten väl och torkar väldigt snabbt. Finns i herrstorlekar och två olika färger. Pris 549:-

 

 

 

 

 

 


UNDER ARMOUR Vanish shorts

Superlätta träningsshorts som passar de flesta aktiviteter. Mesh-paneler för bästa ventilation, 4-vägs stretch för rörelser åt alla håll. Material som andas och torkar snabbt.

Pris 449:


UNDER ARMOUR MK-1 Terry shorts

Riktigt sköna träningsshorts, skapade för att hålla dina muskler varma och redo redo men tillverkade i ett snabbtorkande lättviktsmaterial med god andningsförmåga.

Pris 499:-


UNDER ARMOUR BOXERJOCK 2-PACK

Du kommer aldrig använda vanliga kalsonger igen.

Funktionskalsonger som andas för att hålla dig sval, torr och lätt.

4-vägs stretch, anti-odör.

Finns i flera olika färger, pris 399:-

 

 


UNDER ARMOUR Vanish legging graphic

UA Microthread technology-material som ventilerar bra och torkar snabbare. 4-vägs stretch för bättre rörelser åt alla håll. Sömmar placerade för att motverka tryck och skav. Smart förvaringsfika bak i linningen för exempelvis telefon eller nyckel.

Pris 749:-

 

 

 

 

 

 


UNDER ARMOUR Vanish tank

UA Microthread technology-material som ventilerar bra och torkar snabbare.

4-vägs stretch för bättre rörelser åt alla håll.

Pris 449:-

 

 

 

 

 

 


UNDER ARMOUR Vanish short sleeve

Riktigt fin träningströja med fina detaljer.

UA Microthread technology-material som ventilerar bra och torkar snabbare.

4-vägs stretch för bättre rörelser åt alla håll.

Pris 499:-

 

 

 

 


UNDER ARMOUR Microthread Fleece Hoodie

UA Microthread-material med en naturlig stretch och supermjuk känsla. Perfekt som överdragströja på gymmet eller bara till vardags för att den är så snygg.

Pris 649:-

 

 

 

 

 


Varmt välkommen in till butiken och se hela sortimentet.


UNDER ARMOUR TriBase Reign

Träningssko för crossfit och gymmet. Slitstark, flexibel träningssko med maximal markkontakt. Skapad för intensiv träning med ett tufft ripstop-material och tålig mesh för optimal support men ändå lätt och sval. Powerflex i yttersulan som tillåter foten en naturlig rörelse vid exempelvis marklyft, dropp 2mm. Finns i dam- och herrstorlekar.

Pris 1200:-