Pacer

Det här är en okomplicerad löparklocka med GPS som ger den moderna löparen alla de viktigaste funktionerna, plus de specialiserade träningsverktygen som behövs för att lyckas göra en sak bättre: Springa.

Tempo, tid, distans plus några fler nödvändiga funktioner för att kolla din status och fortsätta springa.

GPS med hög precision – Med den nya antenndesignen kan du följa varje steg med förbättrad noggrannhet, var du än springer.

Ultralång batteritid – Upp till 7 dagar på en enda laddning.

 

Pris 2000kr

 


Pacer Pro

Avancerad löparklocka med GPS

Det här är nya generationens ultralätta löparklocka med GPS och inbyggd barometer som ger seriösa löpare avancerade träningsverktyg för att förbättra löpekonomin och löpresultaten. Gör varje löptur till en bra löptur.

-Kraftfulla träningsverktyg för seriösa löpare.
-Integrerad barometer med löpeffekt på handleden.
-Hypersnabb, högpresterande kärnprocessor.
-Ljusstark display för optimal läsbarhet i alla förhållanden.
-Avancerad teknik för optisk pulsmätning.
-GPS med hög precision och lång batteritid.
-Snabbladdning och dataöverföring
Pris 3000kr

Grit X Pro

Premium multisportklocka för utomhussporter

Byggd för hållbarhet på militär nivå med safirglas och ultralång batteritid. Med nya navigeringsverktyg, utomhusfunktioner som alltid är på och Polars ultimata träningslösningar kan du gå dit hjärtat leder dig.

Pris 5000kr

Ignite 2

Träningsklocka med GPS och smarta funktioner

Polar Ignite 2 träningsklocka är enkel, snygg och smart. Få personligt anpassade råd om träning, återhämtning och sömn – i en träningsklocka med snygg design som är bekväm att bära – dygnet runt.

Behåll motivationen och krossa dina mål. Med personligt anpassad vägledning för träning, sömn och återhämtning kan du lära dig förstå kroppen bättre och skapa sunda vanor som passar dig.

Teknologin som hjälper dig hålla dig på topp

Skapa en livsstil som ger dig självförtroende med hjälp av våra insikter i träningsregistrering, sömn och återhämtning. Lägg till funktioner som musikkontroll, väderprognos och pushnotiser, så har du allt du behöver för att bli starkare.

Kampanjpris 1800kr. Ord.pris 2500kr


Ignite 3

Polar Ignite 3 är en stilren livsstils- och träningsklocka som hjälper dig att leva ett mer energifyllt liv. Den håller koll på din sömn, aktivitet och puls för att ge personlig vägledning för din kropp och livsstil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vantage V2

Premium multisportklocka

Polar Vantage V2 har utvecklats för att idrottare på alla nivåer ska kunna överträffa alla förväntningar. Den minimalistiska designen och innovativa tekniken bygger på årtionden av vetenskaplig forskning och ger dig vår mest formidabla sportklocka hittills.

Gjord för topprestation utan att kompromissa med kvaliteten. Den eleganta, lättviktiga aluminiumboetten fungerar även som antennsignalförstärkare för den inbyggda GPS:en.

Assisterad GPS för snabba fixeringstider: med stöd för GPS-, GLONASS-, Galileo- och QZSS-satellitsystem kan du träna och få den bästa positioneringsupplevelsen var du än befinner dig i världen.

 

Pris 5300kr


 

Vantage M2

GPS-klocka för multisport med smarta funktioner

Polar Vantage M2 GPS-klocka för multisport är en toppenkombination av prestation, funktionalitet och idrottsattityd. Du får vägledning och information som hjälper dig att bli starkare och viktiga smartwatchfunktioner som håller dig ansluten. Polar Vantage M2 är din allt-i-ett-partner på väg mot nya personbästa.

Träning och återhämtning blir enklare

Träna smartare, inte hårdare – förbättra din prestation i realtid med insikter om nuvarande kondition och hur redo du är att träna. Polar Vantage M2 registrerar automatiskt din sömn och återhämtning så att du vet när det är säkert att pressa dig hårdare.

Kampanjpris 2000kr. Ord.pris 3000kr


POLAR H10 & POLAR BEAT 

Anslut din Polar H10 till Polar Beat, Polars kostnadsfria fitness- och träningsapp, och få exakt pulsmätning i realtid direkt i telefonen.

Gillar du inte att träna med telefonen? Med Polar H10 kan du registrera träningspasset utan att ha mobilen med dig, och sedan överföra dina pulsdata till Polar Beat i efterhand. Starta ett träningspass via appen, låt telefonen ligga och kör igång träningspasset.

Pris 899:-