Dobsom är ett Svenskt familjeägt bolag som startade 1986 i Skåne. Sportkläder för den aktiva människan med funktion, passform, smidigt och lättanvänt som ledord.

 


Vivid shorts

Main Fabric 100% Polyester. Stretch Fabric 85% Polyester 15% Spandex
Thermoshorts med tunn vaddering fram och bak. Ett förstärkningsplagg att ha över tights eller träningsbyxor eller under ett skalplagg för extra värme. Stretchpaneler både på yttersidorna och innersidorna för maximal rörlighet och ventilation. Korta blixtlås i benavsluten. Resår i baksidan av midjan för bättre flexibilitet, snöre i midjan så man kan justera. 2 Blixtlåsförsedda fickor fram. Flourkarbonfri impregnering för vatten och smutsavvisning. Unisex
Pris 699kr


 


R-90 Winter jacket

Vindtät framsida
Elastiskt tightsmaterial på baksidan och sidorna för bättre passform & ventilation
Fickor fram
Reflexdetaljer
Dragsko nedtill & i nacken
Framsida 100% Polyester Baksida 87% Polyester 13% Spandex
Finns i dam- och herrstorlekar
Pris 999kr

R-90 Winter pants

R-90 Winter Pant passar utmärkt till skidåkning, vinterlöpning, nordic walking och annan träning. Framsidan är vindtät och fodrad med tunn funktionsfleece. Den har ett elastiskt, borstat tightsmaterial bak för värme, rörlighet och ventilation. 2 fickor fram med blixtlås. Blixtlås i benavsluten för att göra byxan lättare att ta av och på. Antiglid i benavslutet för att hundra byxan för att glida upp. Reflexdetaljer för din säkerhet. Flourkarbonfri impregnering för vatten och smutsavvisning. Finns i dam- och herrstorlekar.

 

Pris 699kr


Fler produkter finns i butik