Airtrim andningsmask

Skyddar dina luftrör mot kall och torr luft. Använd Airtrim andningsmask när det är kallt ute. Luften du andast in genom filtret värms och fuktas av din utandning och dina luftrör skyddas därmed mot torr och kall luft. Airtrim gör att du utan ansträngning kan promenera, träna och vara utomhus längre stunder vintertid.

Glöm inte att klä dig varmt på resten av kroppen. Det är lätt att glömma bort att det är kallt när luften du andas in är varm!

Din utandningsluft värmer den kalla inandningsluften
Airtrim är en fukt-/värmeväxlare som tar tillvara utandningsluftens fukt och värme. Vid inandning värms luften i filtret och skyddar på så sätt luftvägarna mot kylan.

Airtrim andningsmask är tillverkad av formgjuten skumplast som täcker både näsa och mun. Därför är Airtrim extra bekväm och värmande i jämförelse med andra värmeväxlare på marknaden.

Filtren blir fuktiga vid kontinuerlig användning, därför är det bra att med jämna mellanrum blåsa ur fukten med en kraftig utandning.

Våta filter är ömtåliga, låt alltid mask och filter lufttorka.
Ta gärna med torra reservfilter på långa träningspass och vid längre fjällturer.

Airtrim lämpar sig för dig som:

  • är känslig för kall luft
  • utövar idrott i kall väderlek
  • arbetar utomhus i blåst och kyla
  • arbetar i frys- och kylindustrin
  • har astma, kol eller lider av kärlkramp

Airtrim passar dessutom utmärkt för träning i skidtunnel där luften ofta är mycket torr.

Airtrim kan även användas som en livsviktig värmereserv vid olyckor. Det tar betydligt längre tid att bli nedkyld med masken på.

Sport-, racing och astmafilter
Med Airtrim andningsmask levereras två filter. Ett sportfilter som lämpar sig särskilt för vinterträning och ett racingfilter med lägre luftmotstånd som lämpar sig för hårdare träning.

Airtrim finns även med astmafilter som lämpar sig för personer som har särskilt svårt med kyla, till exempel personer med astma, kol eller kärlkramp.

Pris 649:-

Rubrik

Album