logo ua

Under Armour grundades1995 av Kevin Plank, då kapten för University of Marylands fotbollslag.
Han satsade allt han ägde och startade företaget i sin mormors källare. Tolv månader senare hade Under Armour försett sitt första Amerikanska fotbollslag med kläder och flera stora lag följde strax i deras spår. Under Armour flyttade sitt huvudkontor till Baltimore där det utvecklade sina numera berömda produktlinjer: HeatGear, ColdGear och AllSeasonGear.

Under 1999 bad Warner Brothers Under Armour att utrusta skådespelarna i de två kommande filmerna Any Given Sunday och The Replacements med träningskläder. Syftet var att uppnå autencitet och Under Armour levererade. Idag, inte ens två decennier senare, skapar Under Armour några av världens mest innovativa funktionskläder, skor och tillbehör och är en stöttepelare på sportanläggningar, gym och isrinkar över hela världen.

Kom in till oss i butiken så hjälper vi dig hitta rätt modell


Sonic 6

Hovr Sonic 6 är ett par tekniska löparskor från Under Armour med hög komfort tillverkad med ovandel i mesh och en sömlös framdel för extra komfort och bra andningsförmåga. Dessa löparskor är formad med UA HOVR®-dämpning som ger god dämpning och extra energi vid varje löpsteg. Hovr Sonic 6 har även detaljer som en 3D-gjuten innersula för extra instegskomfort, förstärkning runt hälen för bra stabilitet, yttersula i gummi med strategiska flexzoner som ger bra fäste, stabilitet och flexibilitet.

Pris 1300kr

 


Hovr Machina 3

bekväma löparskor från Under Armour som hjälper dig att bli en bättre löpare. Skorna är utrustade med UA MAPMYRUN™ som låter dig spåra och analysera dina löprundor, en lättviktig ovandel med bra andningsförmåga och sömlös design som omsluter foten bekvämt, aerodynamisk häldesign med utvändig TPU förstärkning runt hälen för extra stabilitet. Hovr Machina 3 är även utrustade med en gjuten EVA innersula för extra komfort och dämpning, mellansulan har en responsiv UA HOVR™ dämpning för att ge dig extra energi och hjälper dig att driva framåt under din löprunda, samtidigt som du har optimalt grepp med den flexibla yttersulan i gummi.

Pris 1700kr


Tribase reign 5

Tribase Reign 5 är träningsskor med en ovandel som stabiliserar foten och håller den på plats under hela träningen. Skorna har en stötdämpande Micro G-mellansula som ger extra skjuts i steget, samt en häldesign som ger extra stöd och stabilitet. UA TriBase-yttersulan har flexibla zoner som är strategiskt placerade för att maximera markkontakt, rörlighet och ge extra grepp där det behövs som mest. Yttersulans sidor är dessutom försedda med gummi för att ge bra slittålighet och grepp vid exempelvis repklättring.

Pris 1400kr

 

 


Dynamic Select 

Dynamic Select är tåliga träningsskor från Under Armour. Ovandelen är gjord i lättviktig mesh med god ventilation. Skorna har en dämpande innersula och en stabiliserande TPU-konstruktion i hälen som ger komfort och stöd. Mellansulan är framtagen med responsiv Charged Cushioning® som erbjuder skön stötdämpning i varje hopp och steg. Den slitstarka yttersulan i gummi har strategiskt placerade flexkanaler för bra markgrepp och flexibilitet.

Pris 1100kr