IMG_9541

FootBalance 100% anpassade innersulor är innovativa produkter som ger dig fördelarna av formgjutna fotbäddar till ett bra pris, fr. 800:-

Det tar cirka 10 minuter att anpassa till dina fötter, inklusive en genomförd fotanalys. Varje FootBalance sula är individuellt anpassad till varje fot, vilket möjliggör bra passform och stöd oavsett typ av hålfot, fotform eller skillnader mellan dina fötter. Dina anpassade sulor/skor kan användas direkt efter anpassning. Kom in om du har funderingar eller ring oss på telefon 0920-257210.

Om du vill ha rådgivning och konsultation och vill boka tid är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på denna sida eller på telefon 0920-25 72 10


 

Impact

Footbalance 100% Impact är en innersula lämpad för sporter med mycket golvkontakt i hög fart. Footbalance Impact är designad för att erbjuda bra stötdämpning och ökad stabilitet. Impact- innersulan är perfekt för sporter med mycket fotarbete, snabba och explosiva rörelser som orsakar belastning på fötter och anklar.


 

Balance

En bra allroundmodell som fungerar perfekt för olika sporter men även till vardags. Ger effektiv stötdämpning och komfort med lagom stöd.

 

 

 

 

 


Dynamic Comfort

Dynamic Comfort är en äkta lädersula som tillför komfort till alla dina skor. Passar perfekt till dina vardagsskor men även för kängor och skyddsskor med mer plats för tårna.

Pris 850kr


Control

Perfekt för alla som vill ha ett lätt, dynamiskt stöd med minimalistisk känsla. Tunn och avsmalnande för perfekt passform i trånga skodon som cykel- och fotbollsskor, skridskor, spikskor, racing-skor och orienteringsskor. Tillverkat av slitstarkt, mycket motståndskraftigt fuktabsorberande material och med en djup hälkupa, redo för snabbt fotarbete. Toppen för sporter där hastighet och prestanda kommer först!


 


Beskrivning av ärende: