Silva Trail Runner 4X

Det här är en lätt och bekväm pannlampa som är optimerad för hängivna löpare. Den drivs med ett
smidigt 2,4 Ah-batteri med USB-laddning som är placerat i ett mjuk fodral med flera fästalternativ.
Batteriet levereras också med en förlängningskabel som gör det möjligt att bära med sig batteriet i
fickan och maximera livslängden genom att hålla det varmt. Med sin unika kombination av fokuserat
avståndsljus och brett ljus som lyser upp nära dig är Trail Runner 4X den perfekta följeslagaren på
mörka stigar. Så glöm mörkret och fokusera på löpningen.

Produktegenskaper:

• SILVA Intelligent Light®
En ljusstråleteknik som optimerar ljusbilden; ger mindre
huvudrörelser, bättre kontroll och förbättrad balans genom att
kombinera ett fokuserat avståndsljus och ett brett ljus som
lyser upp nära dig.
• Lätt passform
Bekväm passform tack vare låg vikt och ett brett pannband
som håller sig på plats.
• USB-uppladdningsbart batteri
Pannlampan drivs av ett USB-uppladdningsbart batteri i ettfodral som kan fästas på ett flertal ställen
• Indikator för batterinivå
Informerar om den återstående laddningsnivån.
• Vattenresistent
Både pannlampan och batteriet uppfyller IPX5-standarden;
tål kraftigt regn och vatten från alla håll.
• Förlängningskabel
Gör det möjligt att förvara batteriet i fickan.

Vikt pannlampa 49g (lampenhet och pannband)
Batterivikt 84g

Pris 999:-


Silva Cross Trail 5x

Cross trail 5X drivs med ett lätt, laddningsbart 1,2 Ah-batteri, placerat i ett fodral med flera fästmöjligheter. De medföljande fästena gör det möjligt att fästa både lampa och batteri på hjälmen, styret eller pannbandet. Med generös brinntid, USB-laddning och en vattentålig konstruktion är Cross Trial 5X en mångsidig och pålitlig följeslagare som lyser upp i mörkret, vare sig det rör sig om löpning, skidåkning eller cykling.

Med Silvas Intelligent Light-teknik får du en vid ljusstråle precis framför dig och en längre ljusstråle längre fram, vilket tillåter dig att se mer och ger dig självförtroendet att öka din hastighet.

Denna unika pannlampa har även Silvas Flow Light (utveckling av Silvas Intelligent Light). Flow Light varierar obegränsat ljusmönstret beroende på var du riktar ljuset. Om du t.ex. riktar ljuset mot dina fötter blir ljusstrålen bredare och anpassar sig till långsammare aktiviteter.

Cross Trail 5X har många fästningsalternativ så att du enkelt kan fästa den till ett pannband, hjälm eller cykelstyre (hållare inkluderad).

Med en vikt på bara 161 gram och kapacitet om 500 lumen blir det en fröjd att använda pannlampan och du kan se allt i din väg.

LED indikatorer meddelar dig batteriets nivå och laddas enkelt via en vanlig USB-port.

Pris 1199:-


Silva Trail speed 4XT

Trail Speed 4XT är en superlätt och liten pannlampa i aluminium med optimerad kylfunktion som ger en kraftfull ljuseffekt på 1200 lumen, samtidigt som den har ett lätt och smidigt batteripack. Den här pannlampan erbjuder den perfekta balansen mellan ljuseffekt, brinntid och vikt för avancerade löpare, cyklister och mountainbikeåkare samt utförs- och längdskidåkare.

SILVA Intelligent Light® optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta innebär mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maxa farten och prestera bättre. Vår smarta ljusteknik SILVA Flow Light tar optimeringen ett steg längre genom smidig anpassning av ljusbilden för din favoritaktivitet. Genom att vinkla ljuset neråt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i högt tempo.
Super-low mode-funktionen (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte behöver full ljusstyrka.

3,3 Ah-batteriet kan laddas via USB och levereras med ett kardborrefäste som kan monteras på pannbandet, hjälmen eller cykeln. SILVA Connection System gör det möjligt att använda valfritt SILVA-batteri (Li-ion) från 2008 och framåt. Batteriindikatorn hjälper dig att hålla koll på laddningsnivån före och efter aktiviteten. Det finns också en indikator som varnar för låg batterinivå samt ett reservläge som automatiskt justerar ljuset och ser till att du tar dig hem säkert.

Pris 2199:-