Silva – Trail Speed X – Svart/Blå 

Kompakt, ljusstark lampa med extremt låg vikt. Lampan ger 500 Lumen.Trail Speed X är en lampa designad för dig som gillar att utöva flera – skidåkning, löpning, cykling, MTB, multisport osv. Mycket smidig lampa som ger extremt bra ljus. Givetvis med Silvas Intelligent Light som ger dig den perfekta kombinationen av kort, brett ljus och längre ljus. Stor på och av-knapp som är lätt att använda även med handskar på. Batteriet är uppladdningsbart med USB-kontakt och du fäster det bak på huvudplattan eller på cykelramen (alternativt bär det i din ryggsäck/ficka). Förutom pannband ingår även hjälmfäste och cykelfäste. En favorit hos många på grund av den låga vikten och kompakta konstruktionen.
Pris 2200:-

Silva Headlamp Trail Runner 3 Ultra  

Silva Headlamp Trail Runner 3 Ultra passar den professionella och avancerade löparen och har dubbla ljuskällor utrustade med Silva Intelligent Light-teknologi. Pannlampan kombinerar ett brett ljus närmast kroppen med en lång, kraftfull ljuskägla som gör att du får ökad kontroll över din omgivning. Med komplett sikt kan du fokusera helt och hållet på prestation, och “anti-slip”-pannbandet gör att lampan sitter bekvämt under längre tid.

Med det återuppladdningsbara 1.8 Ah-batteriet och 3 stycken AAA-batterier får lampan en brinntid på 36 timmar i maxläge och hela 108 timmar på lägsta ljusstyrkan. De lättviktiga AAA-batterierna fästs enkelt på pannbandet, och det återuppladdningsbara batteriet kommer med ett mjukt, anpassningsbart kardborre-fodral för alternativa fästningsmöjligheter. Lampan är utrustad med Silva Tyto Red visibility light som gör att du syns extra bra i mörker.

Pris 1200:-