HOKA ONE ONE

Hoka var det första skomärket som lanserade ”oversized” mellansulor och grundades i Frankrike 2009 men har idag amerikanska ägare. Hoka One One betyder ”att flyga ner för berget”. Företaget tillverkar skor för alla typer av löpare, från joggare till tävlingslöpare och har kommit att bli enormt framgångsrika på grund av deras speciella sulor.

Carbon X 

Superlöparen Jim Walmsley lyckades knäcka världrekordet på 50 miles och på fötterna satt den omtalade modellen Carbon X – som faktiskt blir en racesko även för den som inte är fjäderlätt eller flyger fram genom en mara på 2.30

Den 1juni blir den tillgänglig i Sverige (samma datum som i resten av världen) och kommer finnas tillgänglig i vissa utvalda butiker…

…självklart hittar du den hos oss.

Pris 2200:-


 

 

Mach 2 

Lätt tränings/tävlingssko

Den första versionen av Mach från Hoka gav dessa tre element ett nytt namn dämpning, super responsiv och extremt låg vikt till en träningssko/ tävlingssko.

Mach 2 går ett steg längre med dess PROFLY™ mellansula. Det är en foam med gummi inblandning för att få både dämpning, energiåtergivning och slitstyrka utan at addera vikt.

Snabb som blixten och redo att ta ut på vägarna.

  • Lätt, öppen konstruerat mesh i ovandel ger en bekväm passform och bra ventilation
  • Lätt, strukturerad och ventilerande plös.
  • Perforeringar för ökad andningsförmåga över mittfoten och framfoten.
  • PROFLY ™ yttersula för dämpning och bra frånskjut
  • Gummibelagt foam för lätt, mjuk markkontakt och responsiv dämpning
  • Early stage Meta-Rocker för en bra rullkänsla.

 


Arahi 3 

En lätt, stabil och väldämpad träningssko från Ultralöparnas favoritmärke.

Med en så kallad J-Frame™ teknologi – som ger guidning åt foten utan att behöva göra mellansulematerialet så mycket hårdare på insidan.

Hoka kallar det dynamiskt stöd för att den ger foten ett anpassat stöd. Den breda och raka ”midjan” på skon ger också en förbättrad stabilitet.

Arahi 3 ger dig alla innovativa funktioner från föregångaren med en helt ny ovandel. Bättre andning, och bättre stöd över mellanfoten gör den ännu bättre än tidigare.

Yttersulan har zoner med förstärkt gummi för förbättrad slitstyrka på de mest utsatta ställena.

Pris 1700:-


 Bondi 6

Flyg fram på hårda vägar med Hokas fantastiska dämpning.

Bondi 6 har ett lågt häl till tå dropp som främjar löptekniken och gör att skon känns naturlig att springa trots den kraftiga mellansulan.

Den överdimensionerade mellansulan som har 1,8 ggr mer volym och är ca 30 % mjukare mot en standard mellansula på en löparsko.

Den breda sulbasen som är ca 30 % bredare än normalt stabiliserar den överdimensionerade sulan.

Hoka One One Bondi är en sko för löpare som vill ha en sko för de lugna återhämtande löppassen efter en hård tävling eller ett intervallpass, eller för löpare som

springer långt och vill ha maximal dämpning.

Nytt på version 6 är en uppdaterad ovandel med mer ventilation och ett nytt material på hälkappans insida för bättre hålla fast hälen och ge en skönare komfort.

Mellansulan har uppdaterats för ännu mjukare ”rull” känsla.Yttersulan har gjortsom för att ge bättre slitstyrka utan att addera vikt.

Pris 1900:-


 

Clifton 6 

En lätt sko med massor av dämpning från Hoka One One

Clifton 6 har samma fina, snabba och väldämpade ”rullande ” Meta-Rocker ”mellansula.

Yttersulan ger full markontakt och har strategiskt placerade gummidelar för slitstyrka på utsatta ställen som också hjälper till att reducera vikten.

Ovandelens mesh är uppdaterad för bättre och något rymligare passform och mer ventilation. Snörhålen har förstärkts. En broderförstärkning ger stöd åt mellanfoten utan att påverka vikten.

Pris 1700:-


Recovery slide

Räddningen för trötta fötter.

De är perfekta när du precis är färdig med en lång träningstur eller en utmattande tävling och fötterna behöver omsorg. Hoka One One har satt deras egna mellansula och Meta-Rocker i en sandal. Komfort och stöd när du behöver det. Passar också som arbetssandal för alla som jobbar på hårda golv. Ett måste för dig med hälproblem, exempelvis hälsporre. Finns i dam- och herrstorlekar

Pris 500:-

 

 

 

 


 

Bondi 5 leather

Flyt fram på hårda vägar med Hokas fantastiska dämpning.

Fantastisk skön promenadsko i skinn. Hokas maximalistiska mellansula ger en fantastisk stötdämpning och är trots det lite klumpiga utseendet väldigt lätta skor.

Fler modeller finns i butiken, välkommen in och testa!