HOKA ONE ONE

Hoka var det första skomärket som lanserade ”oversized” mellansulor och grundades i Frankrike 2009 men har idag amerikanska ägare. Hoka One One betyder ”att flyga ner för berget”. Företaget tillverkar skor för alla typer av löpare, från joggare till tävlingslöpare och har kommit att bli enormt framgångsrika på grund av deras speciella sulor.

Carbon X 

Superlöparen Jim Walmsley lyckades knäcka världrekordet på 50 miles och på fötterna satt den omtalade modellen Carbon X – som faktiskt blir en racesko även för den som inte är fjäderlätt eller flyger fram genom en mara på 2.30

Den 1juni blir den tillgänglig i Sverige (samma datum som i resten av världen) och kommer finnas tillgänglig i vissa utvalda butiker…

…självklart hittar du den hos oss.

Pris 2200:-


 

Bondi 7

En väldämpad klassiker. Det är en av de mest dämpade modellerna i Hokas sortiment. Version 7 har precis som föregångarna en ”oversized” mellansula i lättviktsfoam av E.V.A och den lätt vaggformade Meta Rocker geometrin för en mjuk och rullande känsla genom hela löpsteget. Den breda sulbasen och skålformade sulan ger en bra grundstabilitet.En sko som passar perfekt till både en kort joggingtur och till riktigt långa distanspass. Modellen har också kallats lite av en återhämningssko för pass när man känner sig sliten i benen.Det som uppdaterats på 7:an är ett nytt mjukt memorerande foam i hälkappan foder för att sluta åt bättre till olika former på hälen. Ovandelen har fått förbättrade TPU förstärkningar över mellanfoten för bättre stabilitet.

Pris 1900:-


Clifton 7

Hoka Clifton i version 7 har fortsatt de egenskaper som gjort modellserien så populär. Skon är väldigt lätt i förhållande till hur mycket stötdämpning den har och ger en perfekt kombination av mjuk och lätt löpning. Tillverkad med likadan mellansula som föregångaren Clifton 6 samt att den nu fått en mer strömlinjeformad siluett. En uppdaterad ovandel i engineered mesh ger skön känsla och passform samt ventilerar bra.Hälkappans insida har ett nytt mjukare material och ny design för att ge mindre tryck på hälsenan, samtidigt som den också blir lättare att ta av och på.

Pris 1800:-


Clifton Edge 

Den nya Clifton Edge driver utvecklingen vidare genom nya banbrytande geometrier och ett helt nytt skum. Clifton Edge vill erbjuda löparen en extremt lätt och mjuk löpupplevelse och lyckas med detta tack vare användningen utav ett helt nytt, extremt lätt och fjädrande skum. Clifton Edge är unik i sitt slag genom sin utsvängda yttersula som vaggar foten och gör skon grundstabil. Den utökade hälbasen bidrar till en mjukare landning och övergång från häl till tå. Modellen har också försetts med en väldämpad, rullande ”Meta-Rocker” teknologi som bidrar till en snabbare accelerationsfas. En vadderad bakkappa ger förbättrad komfort runt vristen och en vertikal dragflik förenklar påtagningen av skon. Ovandelen är mycket ventilerande och har framtill förstärkts med ett tätare meshmaterial för en längre hållbarhet. En EVA yttersula har försetts med strategiskt placerade gummidelar för slitstyrka på de mest utsatta ställena.

Pris 1900:-

 


Rincon

incon är en extremt lätt men väldämpad sko inspirerad av de släta vågorna på den världsberömda surfplatsen Rincon. Skon har en fantastisk dämpning, väger extremt lite och ger en mjuk och viktlös känsla under din löptur.Med en ovandel som har en asymmetrisk design och en avskalad profil, ger denna sko dig en boost i snabbhet som gör dig redo för snabba träningspass eller tävling.Väldämpade ”rullande ” Meta-Rocker ”mellansula. Yttersulan ger full markontakt och har strategiskt placerade gummidelar för slitstyrka på utsatta ställen som också hjälper till att reducera vikten.Ovandelen i mesh ger en rymlig passform och mycket god ventilation.

Pris 1500:-


Recovery slide

Räddningen för trötta fötter.

De är perfekta när du precis är färdig med en lång träningstur eller en utmattande tävling och fötterna behöver omsorg. Hoka One One har satt deras egna mellansula och Meta-Rocker i en sandal. Komfort och stöd när du behöver det. Passar också som arbetssandal för alla som jobbar på hårda golv. Ett måste för dig med hälproblem, exempelvis hälsporre. Finns i dam- och herrstorlekar

Pris 600:-

 

 

 

 


 

Bondi SR

Nya Bondi SR är en av de första förgreningar från Bondi familjen. Modellen tar med sig egenskapen från Bondi-familjen med att vara den mest dämpade skon, samtidigt som den har anpassats till de krav som finns i vår vardag. Denna sko är utrustad med en EVA mellansula för att få dämpning under hela dagen, samt en uppdaterad och vattentålig läderöverdel och en slip-resistant yttersula. Bondi SR är en riktig arbetssko och är framtagen och testad för industrimiljö. Den har en sula med ett gummi som ger ett ultra grepp för både arbete inom industri samt inom vården.

Pris 2000:-


Fler modeller finns i butiken, välkommen in och testa!