HOKA ONE ONE

Hoka var det första skomärket som lanserade ”oversized” mellansulor och grundades i Frankrike 2009 men har idag amerikanska ägare. Hoka One One betyder ”att flyga ner för berget”. Företaget tillverkar skor för alla typer av löpare, från joggare till tävlingslöpare och har kommit att bli enormt framgångsrika på grund av deras speciella sulor.

Evo Mafate

EVO Mafate från Hoka One One är den ultimata skon för ultralopp i terräng. Med den unika Hoka-designen med en kombination av Meta-Rocker, Active Foot Frame och en superdämpad mellansula som en startpunkt, är EVO Mafate en visningsmonter av terrängskoinnovation. HOKA har använt R-BOUND för att öka respons, grepp och hållbarhet i mellansulan, medan en patenterad MATRYX överdel håller foten fast i skon på ett exceptionellt sätt med hjälp av Kevlartrådar som stabiliserar foten, skyddar och ger den mycket bra dränering av vatten som kommer in. 5 mm Vibram MegaGrip dobbar i yttersulan försäkrar att du får ett bra fäste. Ingen terräng är för tuff och inge distans är för lång för denna sko.

 


 Mach 2 

Lätt tränings/tävlingssko

Den första versionen av Mach från Hoka gav dessa tre element ett nytt namn dämpning, super responsiv och extremt låg vikt till en träningssko/ tävlingssko.

Mach 2 går ett steg längre med dess PROFLY™ mellansula. Det är en foam med gummi inblandning för att få både dämpning, energiåtergivning och slitstyrka utan at addera vikt.

Snabb som blixten och redo att ta ut på vägarna.

  • Lätt, öppen konstruerat mesh i ovandel ger en bekväm passform och bra ventilation
  • Lätt, strukturerad och ventilerande plös.
  • Perforeringar för ökad andningsförmåga över mittfoten och framfoten.
  • PROFLY ™ yttersula för dämpning och bra frånskjut
  • Gummibelagt foam för lätt, mjuk markkontakt och responsiv dämpning
  • Early stage Meta-Rocker för en bra rullkänsla


    Arahi 3 

En lätt, stabil och väldämpad träningssko från Ultralöparnas favoritmärke.

Med en så kallad J-Frame™ teknologi – som ger guidning åt foten utan att behöva göra mellansulematerialet så mycket hårdare på insidan.

Hoka kallar det dynamiskt stöd för att den ger foten ett anpassat stöd. Den breda och raka ”midjan” på skon ger också en förbättrad stabilitet.

Arahi 3 ger dig alla innovativa funktioner från föregångaren med en helt ny ovandel. Bättre andning, och bättre stöd över mellanfoten gör den ännu bättre än tidigare.

Yttersulan har zoner med förstärkt gummi för förbättrad slitstyrka på de mest utsatta ställena.


Bondi 6

Flyt fram på hårda vägar med Hokas fantastiska dämpning.

Hokas maximalistiska mellansula ger en fantastisk stötdämpning och är trots det lite klumpiga uteeendet väldigt lätta skor.

Bondi 6 har ett lågt häl till tå dropp som främjar löptekniken och gör att skon känns naturlig att springa trots den kraftiga mellansulan.

Den överdimensionerade mellansulan som har 1,8 ggr mer volym och är ca 30 % mjukare mot en standard mellansula på en löparsko.

Den breda sulbasen som är ca 30 % bredare än normalt stabiliserar den överdimensionerade sulan.

Hoka One One Bondi är en sko för löpare som vill ha en sko för de lugna återhämtande löppassen efter en hård tävling eller ett intervallpass, eller för löpare som

springer långt och vill ha maximal dämpning.

Nytt på version 6 är en uppdaterad ovandel med mer ventilation och ett nytt material på hälkappans insida för bättre hålla fast hälen och ge en skönare komfort.

Mellansulan har uppdaterats för ännu mjukare ”rull” känsla.Yttersulan har gjorts om för att ge bättre slitstyrka utan att addera vikt. 

Clifton 5

En lätt sko med massor av dämpning från Hoka One One

Clifton 5 från Hoka One One är den senaste versionen av den award-vinnande Cliftonserien. Trogen sitt ursprung, är 5:an lätt, dämpad och väldigt snabb.

Den ikoniska, full-längd stora EVA-mellansulan erbjuder bekväm dämpning. Meta-Rocker geometri i mellansulan driver dig framåt när du kör.

Strategiskt placerat gummi på ytan ger extra hållbarhet. Clifton 5 är lämplig för längre avstånd samt korta, snabba körningar tack vare skorna lyxiga kuddar och lyhördhet.

Uppdaterad mellansula för bättre livslängd på stötdämpningen men samma sköna mjuka känsla.

Sulan har också fått en mer förlåtande och adaptiv framfot för en jämnare rullkänsla än på tidigare versioner.

En ny look gör också att skon ser smidigare ut.

Ovandelens mesh är också uppdaterad som ger bättre passform och mer ventilation.


Elevon

Elevon är en träningssko från Hoka One One. Med sin dubbellagers dämpning i mellansulan, tar Elevon komfort och respons till nya nivåer.

Hokas speciella kombination av en väldigt lätt mellansula och en vaggande dämpning ger en studsande, fantastisk löptur.

Elevon är toppad med en ren, sömlös och skön överdel. Om du vill skaffade dig än bättre löpupplevelse så är denna lätta premiumsko något för dig.


Bondi 5 leather

Flyt fram på hårda vägar med Hokas fantastiska dämpning.

Fantastisk skön promenadsko i skinn. Hokas maximalistiska mellansula ger en fantastisk stötdämpning och är trots det lite klumpiga utseendet väldigt lätta skor.

Fler modeller finns i butiken, välkommen in och testa!