new-balance-löpare

New Balance har sedan starten varit ett företag som fokuserat på att uppfylla de behov som en vardaglig idrottsman har. En del av New Balance ide om att producera en överlägsen kollektion av skor och atletisk klädsel, är att få produkterna att passa alla. Det har New Balance gjort genom att tillverka många olika breddar och storlekar eftersom en bättre passform bidrar till en bättre prestanda. För att säkerställa bästa passform på skor och kläder fokuserar New Balance på att ständigt förbättra tekniken och produktionsmetoderna.

Kom in till butiken så hjälper vi dig hitta rätt modell


Några favoriter…

New balance 880 GTX V8

En väldämpad neutral mängdträningssko från New Balance här med Gore-Tex ovandel .

Meshen i framfoten ger utrymme för flexibilitet medan den strukturerade och lättviktiga mellanfoten hjälper till med stöd.

Mellansulan med TRUFUSE kombinerar skumplast-materialen ACTEVA och ABZORB för att ge en god balans av stötdämpning och respons. Uppdateringen som gjorts i mellansulan är att spänsten förbättrats för att ge mer stuns i steget samt att dämpningen gjorts mer uthållig.

Yttersulan är gjord i mjukt blåst gummi under mellanfot och framfot samt med slitstarkt carbongummi under häldelen. I denna årsmodell har yttersulans flexskåror och gummipoddar uppdaterats för att ge en ännu bättre övergång från häl till tå. Finns i dam- och herrstorlekar.

Pris 1600:-


 

New balance 860 V10

Upplev en säker och stabil löprunda i en sko som ger dig en lätt och skön löpkänsla.860 v10 är den perfekta partnern för dig som avverkar kilometer efter kilometer på vägarna.Stödämpningsteknologin ”TRUFUSE” i sulan kombinerar skumplastmaterialen ACTEVA och ABZORB för en optimal balans mellan stötdämpning och stabilitet. En medial fastare del under mellanfoten ger extra stabiltet för löpare med behov av stöd.Ny uppdaterad mer rundad hälkappa för ännu säkrare hälgrepp och stabilitetOvandelen har en ny engineered mesh för skön ventilation, stabilitet och bra passform utan sömmar som skaver.Blåst gummi under framfoten för mjukare känsla och slitstarkare under hälen.


New balance 1500 V6

1500 serien från New Balance har blivit synonymt med en sko som både är bra att träna i på snabbare pass samt att tävla i på sträckor mellan 5 km upp till marathon. Version 6 gör inga 1500 ”fans” besvikna. En uppdaterad look som inpirerar till snabba tider. Nydesignad ventilerande ovandel och en ny Revlite foam i mellansulan med mer respons än tidigare. Som alltid har 1500 en liten fastare kil på insidan av mellansulan för extra support när det behövs.

Häl till tådropp: 6mm.

Pris 1300:-


New balance Zante pursuit

New Balance Zante Pursuit är designad för högre hastigheter, med lätta material, låg profil och responsiv dämpning.

En sko att springa snabbare intervallpass i men fungerar också bra för distansträning för löpare som är vana med lite lättare, tunnare skor.

Kampanjpris 800:-, Ord.pris 1300:-

 


New balance FuelCell Rebel

En lätt och innovativ sko som har inspirerats av kraften, farten och fotisättningen som elitlöpare på sträckor som 800m och 1500m har.

Det nya på mellansulan är bland annat formen med den rundade lite ”utstickande spoilerliknande” delen på utsidan av mellanfoten som är den delen man landar på med mycket kraft när man springer fort.

Yttersulans Crystal rubber med nabbar ger ett mycket bra grepp på vägen.

Skon har också fått ett nytt uppdaterat Fuelcell material som placerats strategiskt under framfoten. Detta material har mycket energiåtergivning för att ge kraft tillbaka i varje steg.

Ovandelen är tillverkad i tunn, mjuk och ventilerande jaquard mesh. Sömmar i så kallad Trace fiber ger stabilitet över mellanfoten utan att addera vikt. En sockkonstruktion ger en åtsmitande och skön passform.

En sko med en spännande känsla som uppmuntrar till att springa fort och fungerar lika bra på träning som på tävling.

Pris 1400:-


New balance Fresh foam More2

New Balance Fresh Foam More 2 är designad och konstruerad med ett minimalt drop och en mjuk dämpning, vilket ger en naturlig passform. Lämpad för långa löppass, kortare joggingrundor och allt däremellan. Designad och konstruerad med en överlägsen dämpning och en Ultra Häl konstruktion som anpassar sig till din fot för att ge en sömlös komfort och ett modernt utseende. Engineered mesh i ovandelen främjar en god ventilation. Drop: 4 mm.

Pris 1700:-


New balance Summit unknown

Terrängsko med låg vikt och skön löpkänsla. Mellansulan ger god kontakt med underlaget och ovandelen för att skon smiter åt över foten.Ovandelen är gjord utan sömmar och har en hög flexibilitet och andningsförmåga. Det ger även ett lättviktigt stöd. Även den omslutande plöskonstruktionen ger extra support inifrån.

Rock Stop Plate och Toe Protect ger skydd i terrängen och yttersulan i HydoHesion Rubber ger bra grepp även på de knepigaste stigarna. Det hjälper även till att fördela stötenergin för att minska tryck på ett särskilt område.

Pris 1300:-