new-balance-löpare

New Balance har sedan starten varit ett företag som fokuserat på att uppfylla de behov som en vardaglig idrottsman har. En del av New Balance ide om att producera en överlägsen kollektion av skor och atletisk klädsel, är att få produkterna att passa alla. Det har New Balance gjort genom att tillverka många olika breddar och storlekar eftersom en bättre passform bidrar till en bättre prestanda. För att säkerställa bästa passform på skor och kläder fokuserar New Balance på att ständigt förbättra tekniken och produktionsmetoderna.

Kom in till butiken så hjälper vi dig hitta rätt modell


Några favoriter…

New balance 880 GTX V8

En väldämpad neutral mängdträningssko från New Balance här med Gore-Tex ovandel .

Meshen i framfoten ger utrymme för flexibilitet medan den strukturerade och lättviktiga mellanfoten hjälper till med stöd.

Mellansulan med TRUFUSE kombinerar skumplast-materialen ACTEVA och ABZORB för att ge en god balans av stötdämpning och respons. Uppdateringen som gjorts i mellansulan är att spänsten förbättrats för att ge mer stuns i steget samt att dämpningen gjorts mer uthållig.

Yttersulan är gjord i mjukt blåst gummi under mellanfot och framfot samt med slitstarkt carbongummi under häldelen. I denna årsmodell har yttersulans flexskåror och gummipoddar uppdaterats för att ge en ännu bättre övergång från häl till tå. Finns i dam- och herrstorlekar.

Pris 1600:-


New balance 1400 V6

New Balance 1400v6 är en lätt, och neutral tävlingssko med riktigt bra stötdämpning. Det är en sko som passar allt från kortare distanser upp till halvmarathon och marathon för mer vana löpare.

Mellansulan är gjord i lätta och aggressiva materialet REVlite, vilket är en innovativ skumsammansättning med en god dämpning och respons trots sin låga vikt.

I denna årsmodell har New Balance gjort betydande uppdateringar i ovandelen för att göra skon mer åt barfotavänlig, men utan att kompromissa med passformen.

Plösen har blivit tunnare och har inspirerats av banlöparskor. Det mjuka materialet känns skönt mot huden och perforeringen ger extra ventilationsförmåga.

Runtom foten har du New Balance FantomFit, vilket är ett 3-lagers stöd som är både lätt och ventilerande.

Även meshen på ovandelen har uppdaterats med en ännu lättare konstruktion för att bli mer strömlinjeformad, vilket ger skon en snabb känsla.

Pris 1200:-