new-balance-löpare

New Balance har sedan starten varit ett företag som fokuserat på att uppfylla de behov som en vardaglig idrottsman har. En del av New Balance ide om att producera en överlägsen kollektion av skor och atletisk klädsel, är att få produkterna att passa alla. Det har New Balance gjort genom att tillverka många olika breddar och storlekar eftersom en bättre passform bidrar till en bättre prestanda. För att säkerställa bästa passform på skor och kläder fokuserar New Balance på att ständigt förbättra tekniken och produktionsmetoderna.

Kom in till butiken så hjälper vi dig hitta rätt modell


Några favoriter…

Lerato V1

Lerato från New Balance är en helt ny sko på marknaden. En riktigt lyxig och genomarbetad modell som ger en fantastisk löpkänsla och som passar perfekt för många mil på hårdare underlag. Lerato kombinerar New Balances mest energiåtergivande skum (Fuelcell) med en kolfiberplatta för att öka styvheten i framfoten och för att bibehålla positiv energi i fotleden. Denna förträffliga kombination ger en otroligt mjuk och studsig sko som verkligen känns skonsam för både fötter och underben. En balans mellan blåst och lätt massivt gummi ger en slitstark yttersula och ovandelen, som består utav en skönt ventilerande mesh, är mjuk, bekväm och samtidigt stödjande. I tillägg har Lerato fått en TPU-hälklämma som ger en riktigt stadig hälkappa som är ganska hög och som omsluter foten på ett mycket bra sätt. Drop: 8 mm.

Pris 2800:-

 

 


 880 V12

880 från New Balance är en väldämpad distanssko som i sin 12:e version levereras med en rad uppdateringar. Överlag så är denna upplaga i modellserien mjukare för att ge en förbättrad löpupplevelse och känsla. En ny ovandel, helt utan sömmar och med förstärkningar, förbättrar både stabiliteten och skons förmåga till att andas. Även mellansulan är ny och består nu utav både FreshFoam X (dämpning) och FuelCell (i framfoten) för att ge mer energi i frånskjutet. Yttersulan har på strategiskt utvalda platser berikats med mer gummi som hjälper till att öka på skons livslängd.

Pris 1700:-


Fresh Foam 880 GTX

Fresh Foam 880v11 är ett par löparskor från New Balance som är designade för långa distanser. Denna modell är försedd med vattentät Gore-Tex för att inte ens regn och rusk ska sätta stopp för din löpträning. Den ventilerande ovandelen omsluter foten på ett följsamt vis. Den gjutna fotbädden är designad för komfort och mellansulan i Fresh Foam hjälper till att ge en dämpad och spänstig känsla. Den utanpåliggande, externa hälkappan hjälper till att kontrollera hälens rörelse och är något bakåtlutad för att minimera tryck mot hälsenan. Den slitstarka yttersulan i gummi ger ett bra grepp och under framfoten består yttersulan utav blåst gummi för att ge en mjukare och mer behaglig känsla mot underlaget. Drop: 10 mm.

Pris 1800:-

 

 

 

 


FuelCell Rebel V2

Nya New Balance FuelCell Rebel v2 är en härligt mjuk och studsig lättviktssko som bjuder in till att springa fortare och längre. En sko som passar perfekt för dig som är en mer driven löpare och då med avseende på fart och fotisättning. Modellen lämpar sig bra till olika sorters träningspass såsom intervaller och tempopass eller till de distanspass då du vill känna dig lätt och snabb. Eller varför inte pröva Rebel v2 på tävling? Skon är otroligt responsiv och mellansulan har fått det mest energiåtergivande FuelCell-skummet som för närvarande finns på marknaden. FuelCell-skummet ger en explosiv energiåtergivning som effektivt driver dig framåt i varje steg. Rebel v2 ger t.ex. 14,4 % mer energi tillbaka jämfört med Rebel v1 och 19,4% mer energi tillbaka jämfört med 890 v8. Hälkappan, som går upp en bit, är konstruerad för att ge extra stöd samtidigt som den är mjuk och något bakåtlutad för att eliminera tryck över hälsenan. Kragen i skum ger en fantastisk låsning av foten nedåt och håller den säkert på plats under ditt pass. Den lätta och tunna men ändå hållbara meshen i ovandelen är behagligt ventilerande och har förstärkts med strategiskt placerade sömmar som hjälper till att hålla foten på plats. Även plösen är förhållandevis tunn och kort men sitter väl på plats och ventilerar bra. Formen på Rebel v2 är speciell då man har dragit ut och rundat ytterkanten på sulans framfotsparti. Detta har gjorts för att man vid mellan- och framfotslandning direkt ska få stöd och dämpning då foten får markkontakt. NDurance-yttersulan i mjukt gummi ger ett utmärkt grepp och en överlägsen hållbarhet i de områden där slitaget är högt. I de områden där slitaget är minimalt har man istället valt att exponera mellansulan för att minimera vikten på skon. Stack height: 26 mm i häl, 20 mm i framfot. Drop: 6 mm.

Pris 1600:-


New balance Summit unknown

Terrängsko med låg vikt och skön löpkänsla. Mellansulan ger god kontakt med underlaget och ovandelen för att skon smiter åt över foten.Ovandelen är gjord utan sömmar och har en hög flexibilitet och andningsförmåga. Det ger även ett lättviktigt stöd. Även den omslutande plöskonstruktionen ger extra support inifrån.

Rock Stop Plate och Toe Protect ger skydd i terrängen och yttersulan i HydoHesion Rubber ger bra grepp även på de knepigaste stigarna. Det hjälper även till att fördela stötenergin för att minska tryck på ett särskilt område.

Pris 1300:-