Företaget On är produkten av tre löparentusiasters (Olivier Bernhard, David Allemann, Caspar Coppetti) stora passion för löpning. De startade företaget i Zurich 2010, och bara några månader senare fanns deras skor i butik för första gången. Deras skor hade redan vid det laget vunnit priser för sin innovation, och testanvändare beskrev löpar-upplevelsen ”som att springa på moln”. Nu, åtta år senare, säljs deras skor över hela världen och de fortsätter att vinna priser ryktbarhet tack vare sin innovation och stora passion för löpning.


On Cloudstratus

On´s första sko med dubbla lager av deras stötdämpningsmaterial CloudTech. Dubbelt så mycket clouds, dubbelt så mycket dämpning, dubbelt så mycket löpning.

Cloudstratus är för dem som vill ha mer dämpning för de långa passen. Två lager av CloudTech arbetar synkroniserat för både dämpning och stabilitet. Det yttre lagret av kuddar, kallade ”clouds” dämpar varje isättning, de kollapsar och främjar en snabb och effektiv övergång från isättning till frånskjut. Det andra laget av cllouds aktiveras samtidigt för att ge ytterligare syreupptagning och mer driv framåt. Cloudstratus tar ”run on clouds” till en helt ny nivå.

Pris 1900:-

 

 


On Cloudswift

Vi presenterar Cloudswift med Helion™: ett aktivt superskum som aldrig tröttnar. Helion™ är ett lättare, mjukare och ett mer rörligt skum som ger en fotisättning som känns mer aktiv för varje steg. Det gäller oavsett om du kastar dig ut på en snabb 5-kilometersrunda på lunchen, tråcklar dig igenom stan i rusningstrafiken eller är ute på din vanliga långtur på söndagsmorgonen.

Kampanjpris 1200:-, Ord.Pris 1700:- (kampanjpriet gäller endast dessa färger)

 

On Cloudswift

Vi presenterar Cloudswift med Helion™: ett aktivt superskum som aldrig tröttnar. Helion™ är ett lättare, mjukare och ett mer rörligt skum som ger en fotisättning som känns mer aktiv för varje steg. Det gäller oavsett om du kastar dig ut på en snabb 5-kilometersrunda på lunchen, tråcklar dig igenom stan i rusningstrafiken eller är ute på din vanliga långtur på söndagsmorgonen.

 


On Cloudrock 

Den prisbelönta och Schweiz-baserade löpskotillverkaren On utvidgar sortimentet med nya ”måste-produkter” för dem som älskar trail, vandring och bergstoppar. 💥🤩
Nu lanseras Cloudrock Waterproof. On´s första hiking-sko. Lätt och vattentät sko som erbjuder suveränt grepp och skydd för dina fötter i tuff terräng, oavsett väder. 🏃‍♀️
Den stabila och överraskande lätta Cloudrock Waterproof är On´s första hiking-sko. Den har ett avancerat membran som skyddar mot både vind och vatten samtidigt som det tillåter optimal andningsförmåga. Precis som alla skor från On har Cloudrock Waterproof Clouds på sulan vilket i kombination med den patenterade CloudTec-teknologin säkerställer en dämpad isättning och ett energieffektivt steg. Det ger maximalt med komfort på långa vandringar och äventyr. Bra grepp på svåra och varierande underlag har säkerställts med en yttersula i On´s Missiongrip. Finns i dam- och herrstorlekar.
Pris 2400:-

On Cloud X

En lätt och löpglad sko som inte tummar på dämpningen.

Ovandel i innovativ mesh ger en riktigt bra passform och hög andningsförmåga.

En ny uppdaterad CloudTec sula gjord i Zero-Gravity foam som absorberar stötar i alla riktningar medan den samtidigt ger dig en stabilare känsla.

Kuddarna (pods) undertill dämpar bara vid nedslaget. När du ska iväg igen har de blivit fasta och ger dig ett explosivt frånskjut.

Yttersulan är gjord av lättviktsmaterialet Zero-Gravity foam och har fåror för att ge bra grepp.

Skon har On’s Speedboard, vilket är en platta mellan innersulan och mellansulan som stabiliserar skon och gör den vridstyv samt hjälper till med energiåtergivningen i frånskjutet.

Strumpliknande lager närmast foten i kombination med den sömlösa plösen ger en riktigt skön komfort.

Hälkappan är tunn och följsam med små kuddar för att se till att hälen sitter där den ska under passet.

Skon har reflekterande detaljer för ökad synlighet i mörka förhållanden.


On Cloudflow

Lätt och skön mängdträningssko.

Ready, set, flow. Nu lanseras nya Cloudflow från On. Cloudflow har varit ett förstahandsval för atleter i världsklass och med hjälp av deras feedback har den nu blivit ännu bättre. Den har en ny yttersula i Helion™ Superfoam som ger en mjukare landning och ett ännu kraftfullare frånskjut. Nya Cloudflow har en omarbetad speedboard och en ny ovandel som tillsamman ger mer energiåtergivning, stabilitet och komfort. Optimal för både träning och tävling.

Pris 1600:-Cloudflyer har 12 st så kallade ”Cloud Pods” som är håligheter i den så kallade Zero Gravity Foam mellansulan

som ger en mycket skön dämpning och en bra grundstabilitet

I sulan ligger också en Speedboard som är en flexibel platta som gör att skon är grundstabil.

De grova delade flexspåren i mellansulan hjälper både till att dämpa och låter foten få sitt naturliga rörelsemönster.

Ovandelen är i princip sömlös och smiter åt fint över foten.

En sko för alla typer av pass tack vare kombinationen av lätthet, stabilitet och den sköna dämpningen.

Vattentät ovandel så du håller dig torr om fötterna

dropp: 7 mm