Företaget On är produkten av tre löparentusiasters (Olivier Bernhard, David Allemann, Caspar Coppetti) stora passion för löpning. De startade företaget i Zurich 2010, och bara några månader senare fanns deras skor i butik för första gången. Deras skor hade redan vid det laget vunnit priser för sin innovation, och testanvändare beskrev löpar-upplevelsen ”som att springa på moln”. Nu, tio år senare, säljs deras skor över hela världen och de fortsätter att vinna priser ryktbarhet tack vare sin innovation och stora passion för löpning.


On Cloudflyer

Cloudflyer är för löpare som söker en sko med mycket stötdämpning utan att behöva kompromissa med vare sig stabilitet eller vikt.

Ovandelen har en uppdaterad mesh som andas mycket väl och ger tillsammans med On’s snörs-system en säker passform.  Yttersulan har 12 större Clouds för ökad stabilitet och en följsam övergång från isättning till frånskjut. Detta är den första On-skon som försetts med en ny gaffel-liknande yttersula. Den nya konstruktionen ger ett medialt stöd för en mer skonsam och naturlig övergång från isättning till frånskjut. Jämfört med tidigare version är den även uppdaterad med Helion™ superfoam och en mjuk plös för jämn tryckfördelning över foten. Konstruerad för distans, volym, återhämtning men är definitivt redo för fart!

Cloudflyer passar även för dem med bredare fötter.

Drop: 7mm

Pris 1800:-


On Cloudflow

Lätt och skön mängdträningssko.

Ready, set, flow. Nu lanseras nya Cloudflow från On. Cloudflow har varit ett förstahandsval för atleter i världsklass och med hjälp av deras feedback har den nu blivit ännu bättre. Den har en ny yttersula i Helion™ Superfoam som ger en mjukare landning och ett ännu kraftfullare frånskjut. Nya Cloudflow har en omarbetad speedboard och en ny ovandel som tillsamman ger mer energiåtergivning, stabilitet och komfort. Optimal för både träning och tävling.

Pris 1600:-

 


 On Cloud X

En lätt och löpglad sko som inte tummar på dämpningen.

Ovandel i innovativ mesh ger en riktigt bra passform och hög andningsförmåga.

En ny uppdaterad CloudTec sula gjord i Zero-Gravity foam som absorberar stötar i alla riktningar medan den samtidigt ger dig en stabilare känsla.

Kuddarna (pods) undertill dämpar bara vid nedslaget. När du ska iväg igen har de blivit fasta och ger dig ett explosivt frånskjut.

Yttersulan är gjord av lättviktsmaterialet Zero-Gravity foam och har fåror för att ge bra grepp.

Skon har On’s Speedboard, vilket är en platta mellan innersulan och mellansulan som stabiliserar skon och gör den vridstyv samt hjälper till med energiåtergivningen i frånskjutet.

Strumpliknande lager närmast foten i kombination med den sömlösa plösen ger en riktigt skön komfort.

Hälkappan är tunn och följsam med små kuddar för att se till att hälen sitter där den ska under passet.

Skon har reflekterande detaljer för ökad synlighet i mörka förhållanden.


On Cloudrock 

Den prisbelönta och Schweiz-baserade löpskotillverkaren On utvidgar sortimentet med nya ”måste-produkter” för dem som älskar trail, vandring och bergstoppar. 💥🤩
Nu lanseras Cloudrock Waterproof. On´s första hiking-sko. Lätt och vattentät sko som erbjuder suveränt grepp och skydd för dina fötter i tuff terräng, oavsett väder. 🏃‍♀️
Den stabila och överraskande lätta Cloudrock Waterproof är On´s första hiking-sko. Den har ett avancerat membran som skyddar mot både vind och vatten samtidigt som det tillåter optimal andningsförmåga. Precis som alla skor från On har Cloudrock Waterproof Clouds på sulan vilket i kombination med den patenterade CloudTec-teknologin säkerställer en dämpad isättning och ett energieffektivt steg. Det ger maximalt med komfort på långa vandringar och äventyr. Bra grepp på svåra och varierande underlag har säkerställts med en yttersula i On´s Missiongrip. Finns i dam- och herrstorlekar.
Pris 2400:-