apollo-director-cut-1

Under Armour grundades1995 av Kevin Plank, då kapten för University of Marylands fotbollslag.
Han satsade allt han ägde och startade företaget i sin mormors källare. Tolv månader senare hade Under Armour försett sitt första Amerikanska fotbollslag med kläder och flera stora lag följde strax i deras spår. Under Armour flyttade sitt huvudkontor till Baltimore där det utvecklade sina numera berömda produktlinjer: HeatGear, ColdGear och AllSeasonGear.

logo uaUnder 1999 bad Warner Brothers Under Armour att utrusta skådespelarna i de två kommande filmerna Any Given Sunday och The Replacements med träningskläder. Syftet var att uppnå autencitet och Under Armour levererade. Idag, inte ens två decennier senare, skapar Under Armour några av världens mest innovativa funktionskläder, skor och tillbehör och är en stöttepelare på sportanläggningar, gym och isrinkar över hela världen.

Kom in till oss i butiken så hjälper vi dig hitta rätt modell


Under Armour – Infinity

NEUTRAL löparsko för den som är ute efter komfort och dämpning! DIGITALLY CONNECTED: UA’S Record Sensor™ är inbyggt i skon och mäter, analyserar och sparar alla dina löpmetrar. UA HOVR™ teknologin ger dig en känsla av att sväva och behåller energin i löpsteget vid varje nedslag Lättviktsmesh i i ovandelen ger ypperlig ventilation Extern hälkappa ger stabilitet och låser in foten i rätt position Gjuten innersula i EVA-material motverkar att foten glider runt i skon och ger ypperlig komfort Mittsula i EVA-gummi ger energiåtergivande effekt Antatomiskt placrade flexpaneler i yttersulan där du behöver det som mest Slitstarkt gummi i yttersulan Carbon-gummi placerat i hälen på yttersulan ger bättre kontakt med underlaget och slitstyrka 360 graders reflektivitet.


UNDER ARMOUR – Tribase Reign 

Träningsskor som passar bra för intensiv träning. Designade med flexibel UA TriBase-yttersula som ger bättre markkontakt och bra kraftöverföring. Yttersulans gummi går även upp mot sidorna för ökad slitstyrka, och för bättre grepp vid till exempel repklättring. Skorna har också mellansula i Micro G-foam för responsiv stötdämpning som ger extra skjuts i steget.


UNDER ARMOUR Sonic 2 

Väldämpad löparsko med fantastisk dämpning och grym komfort, för dig med ett neutralt löpsteg.

Under Armour HOVR Sonic 2 är en teknologisk sko som registrerar hur du löper med hjälp av en Bluetooth-bricka placerad inuti skon. Den gör att du kan koppla upp dig mot telefonen via en app som sparar dina löprundor.

Ovandelen är klädd i Microthread, ett mycket stretchigt material som andas och ger en tät passform, för hög komfort under hela träningspasset. Den unika plösen är fäst med resår för att upprätthålla den åtsittande passformen så att skon sitter bra på foten.

Mellansulan har UA HOVR™ och Energy Web-teknologi som ger bra energirespons i löpsteget. Ju mer energi du gör av med, desto mer får du tillbaka, steg efter steg.

Responsiv yttersula med slitstarkt gummi och TPU i hälen för extra stöd och struktur.


UNDER ARMOUR – Hovr Sonic

Ovandel i Threadborne™-material för bra ventilation och passform som sitter åt runt foten och ger extra skjuts i steget och oslagbar komfort Ventilerad panel på mellanfoten för bättre andasfunktion Unik plös som är fäst i fotbädden med stretchmaterial gör att skon sitter åt runt hela foten Utvändigt TPU-hällås för extra stöd och stadga Lös Ortholite®-innersula formar sig efter foten Exklusiv HOVR Technology stötdämpar steg efter steg Blåst gummi under framfoten är lätt men ger ändå fantastisk respons Slitstarkt gummi under hälen skyddar mot underlaget