apollo-director-cut-1

Under Armour grundades1995 av Kevin Plank, då kapten för University of Marylands fotbollslag.
Han satsade allt han ägde och startade företaget i sin mormors källare. Tolv månader senare hade Under Armour försett sitt första Amerikanska fotbollslag med kläder och flera stora lag följde strax i deras spår. Under Armour flyttade sitt huvudkontor till Baltimore där det utvecklade sina numera berömda produktlinjer: HeatGear, ColdGear och AllSeasonGear.

logo uaUnder 1999 bad Warner Brothers Under Armour att utrusta skådespelarna i de två kommande filmerna Any Given Sunday och The Replacements med träningskläder. Syftet var att uppnå autencitet och Under Armour levererade. Idag, inte ens två decennier senare, skapar Under Armour några av världens mest innovativa funktionskläder, skor och tillbehör och är en stöttepelare på sportanläggningar, gym och isrinkar över hela världen.

Kom in till oss i butiken så hjälper vi dig hitta rätt modell


Under Armour – Infinity

NEUTRAL löparsko för den som är ute efter komfort och dämpning! DIGITALLY CONNECTED: UA’S Record Sensor™ är inbyggt i skon och mäter, analyserar och sparar alla dina löpmetrar. UA HOVR™ teknologin ger dig en känsla av att sväva och behåller energin i löpsteget vid varje nedslag Lättviktsmesh i i ovandelen ger ypperlig ventilation Extern hälkappa ger stabilitet och låser in foten i rätt position Gjuten innersula i EVA-material motverkar att foten glider runt i skon och ger ypperlig komfort Mittsula i EVA-gummi ger energiåtergivande effekt Antatomiskt placrade flexpaneler i yttersulan där du behöver det som mest Slitstarkt gummi i yttersulan Carbon-gummi placerat i hälen på yttersulan ger bättre kontakt med underlaget och slitstyrka 360 graders reflektivitet.

Pris 1500:-


UNDER ARMOUR Hovr Velociti2

Lätta löparskor för ett neutralt löpsteg. Utrustade med Under Armours digitala Record Sensor-teknologi som registrerar, analyserar och lagrar en stor uppsättning av löpdata som du sedan kan ta del av genom digital anslutning. Skorna har också mellansula i UA Hovr-foam för responsiv stötdämpning som ger extra skjuts i steget. Dessutom försedda med tajt, stabil och ventilerande meshovandel som har reflexdetaljer för ökad synlighet under löprundor i mörker. Yttersulan har extra slitstarka gummipartier i områden med högt slitage. Skornas drop (höjdskillnaden mellan häl och tå) på 8 mm placerar kroppen i en bättre balanserad och mer bekväm position under hela steget när du rör dig.

Pris 1300:-


UNDER ARMOUR – Tribase Reign 

Träningsskor som passar bra för intensiv träning. Designade med flexibel UA TriBase-yttersula som ger bättre markkontakt och bra kraftöverföring. Yttersulans gummi går även upp mot sidorna för ökad slitstyrka, och för bättre grepp vid till exempel repklättring. Skorna har också mellansula i Micro G-foam för responsiv stötdämpning som ger extra skjuts i steget.