SMARTWOOL – ULL ÄR VÄRLDENS SMARTASTE FIBER

Går du omkring i strumpor som ger dig kalla, fuktiga fötter, där bakterier trivs och där det lätt bildas blåsor? Eller väljer du att dra på dig strumpor som håller dig torr och lagom varm, sommar som vinter?

SmartWool använder den finaste merinoull som naturen kan erbjuda, och konstruerar strumporna så smart att du alltid har 100% ull mot foten. Du slipper fukt, skavsår och lukt och vi garanterar att dina SmartWool-sockor varken kliar eller krymper. SmartWool har strumpor för löpning, cykling, vandring och skidåkning, men de funkar naturligtvis lika bra till vardags, sommar som vinter.

Glöm alla fördomar om att ull bara är en vinterprodukt. SmartWool fungerar nämligen lika bra på sommaren som på vintern.

Rätt strumpa = inga skavsår!

Merinoull är en överlägsen transportör av fukt, det värmer även när det är fuktigt, det svalkar när det är varmt och det kliar inte. Ullfibern gör det dessutom möjligt för kroppen att släppa ut ånga genom fibern, något som INGA syntetunderställ klarar. Dessutom kan man maskintvätta och till och med torktumla den fina merinoull som SmartWool använder.

Nordic Phd lite elite cushion

Smartwool Phd Nordic Light Elite är en socka gjord för att hålla en hög komfort även under de riktigt långa turerna oavsett temperatur. Sockan har zoner i mech för extra ventilation och extra dämpning i tå och häl för en hög komfort. Indestructawool™ teknologi i utsatta delar ökar hållbarheten av sockan.

 

 

 

 

 

 


Endurance Phd PRO crew

Med en ultralätt vaddering som är strategiskt placerad vid utsatta områden får du dämpning där du behöver det som bäst. Indestructawool-teknologin gör strumporna otroligt slitstarka, så att de håller länge även efter flitig användning. Extra skydd mot slitningar finns i tåpartiet som är utrustad med Shred Shield.

Materialet är en kombination av merinoull, nylon, elastan och polyester som fungerar temperaturreglerande, fukttransporterande och naturligt odörhämmande. Vävda enligt 4 Degree Elite Fit-systemet med två olika stretchmaterial som ger en perfekt passform och motverkar skavsår.

 

 

 

 

 

 

 


Nordic Phd medium cushion

Isolerande och skön strumpa i värmereglerande och fukttransporterande merinoull med en tjockare undersida för skön komfort under kalla dagar.

Mellantjock, teknisk socka som passar till de flesta aktiviteter när det är lite kallare. Sockan är perfekt som värmande och dämpande strumpa vid vandring eller som en lite varmare vardagsstrumpa. Dubbelstickning på häl och tådel för högre slitstyrka och skönare dämpning i skon.