IMG_9541

FootBalance 100% anpassade innersulor är innovativa produkter som ger dig fördelarna av formgjutna fotbäddar till ett bra pris, 650:-

Det tar cirka 10 minuter att anpassa till dina fötter, inklusive en genomförd fotanalys. Varje FootBalance sula är individuellt anpassad till varje fot, vilket möjliggör bra passform och stöd oavsett typ av hålfot, fotform eller skillnader mellan dina fötter. Dina anpassade sulor/skor kan användas direkt efter anpassning. Kom in om du har funderingar eller ring oss på telefon 0920-257210.

Om du vill ha rådgivning och konsultation och vill boka tid är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på denna sida eller på telefon 0920-25 72 10


raceRace

Erbjuder maximal prestanda för proffs eller aktiva skid-, skridsko- och snowboardåkare. Utvecklade tillsammans med medlemmar från Finlands alpina landslag, resultatet är en supertunn och styv innersula för de mest krävande förhållanden. Systermodellen Race Heat är den första 100% anpassade fotbädden på marknaden med inbyggda värmelement från Therm-ic.
Tunn nog för att bekvämt passa pjäxor och skridskor, vilket gör den lämplig för alla sporter där trånga stela fotbeklädnader används, som skidåkning, skridskoåkning och cykling.

wboard, vinterskoterturer, en arbetsdag utomhus eller bara för att att det är skönt med värme.


gameGame

Footbalance Game är en innersula lämpad för sporter med mycket golvkontakt i hög fart. Footbalance Game är designad för att erbjuda bra stötdämpning och ökad stabilitet. Game innersulan är perfekt för sporter med mycket fotarbete, snabba och explosiva rörelser som orsakar belastning på fötter och anklar.


preformancePerformance

Perfekt för alla som vill ha ett lätt, dynamiskt stöd med minimalistisk känsla. Tunn och avsmalnande för perfekt passform i trånga skodon som cykel- och fotbollsskor, skridskor, spikskor, racing flats och orienteringsskor. Tillverkat av slitstarkt, mycket motståndskraftigt fuktabsorberande material och med en djup hälkupa, redo för snabbt fotarbete.
Toppen för sporter där hastighet och prestanda kommer först!


dynamicblueDynamic Blue

En bra allroundmodell, perfekt för olika sporter. Ger effektiv stötdämpning och komfort med lagom stöd.

 

 


Beskrivning av ärende: