Salomon

Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.


Salomon Agile 12 set

Rör dig fritt och bär med dig allting du behöver för en dag ute i naturen.

Ge dig ut på en dagslång löptur eller en teknisk vandring: AGILE 12 SET rymmer alla dina prylar. Den här väskan är lätt och bekväm och ser till att du är helt förberedd på flera timmars äventyr.

Mjuk flaska ingår

Volymskala 11 > 20 liter
Mått (L x B x D i cm)
45 x 22 x 18

Pris 1000:-


Salomon Agile 2 set

Minimalistisk väska för enkelt vätskeintag under kortare löprundor.

AGILE 2 SET är perfekt för en snabb löptur inne i stan. Dess minimalistiska design rymmer nycklar, kort och telefoner, och den gör att du alltid har dryck nära till hands. Den är bekväm och praktisk och lämpar sig perfekt för korta träningspass.
Mjuk flaska ingår
Volymskala 0 > 5 liter
Volym (liter) 2.2
Vikt inklusive tillbehör (gram) 230
Mått (L x B x D i cm)
 34 x 25

Pris 800:-


Salomon Skin Pro 15 set

Töjbar komfort och stabilitet för alla utomhusaktiviteter.

SKIN PRO 15 SET i en storlek för alla är en lätt och töjbar ryggsäck med nära passform för löpning, vandring och cykling i fjällen. Den har en ny remjustering för alla storlekar som även förbättrar stabiliteten. Det mångsidiga, stabila bärsystemet gör det enkelt att fästa stavar, ishackor, hjälm och dyna.

Behållare ingår
Volymskala 11 > 20 liter
Vikt inklusive tillbehör (gram) 357
Mått (L x B x D i cm)
40 x 18 x 17

Pris 1600:-


Salomon S/Lab Sense ultra  8 set

S/LAB SENSE ULTRA 8 SET är minimalistiskt, balanserat, supereffektivt och den perfekta lösningen för att stuva undan utrustningen, utformad för långa avstånd i tuffa förhållanden för och av toppidrottare. Alla dina viktiga saker finns i närheten, precis där du behöver dem. Bär den, glöm att du har den på dig och ge allt.

Extremt lätt (195 g), tillverkad av luktavvisande töjbart mesh, andas och leder bort fukt och alla potentiella skavzoner har kontrollerats på nytt och gjorts mjuka.

Vikten balanseras mellan fram och bak med en SensiFit™-konstruktion som sluter sig bekvämt och säkert runt kroppen.

Nödvändig vätska framtill. Det finns en plats för varje föremål, så att du enkelt kan packa, stuva, grabba tag och fortsätta röra dig framåt.

Pris 1900:-

 


Salomon adv skin 8 set dam

ADVANCED SKIN 8 SET W är den första riktiga designen som är specifik för kvinnor, har en unik form som eliminerar tryckpunkter över brösten när den har synkroniserats. Och de integrerade mjuka flaskorna har även en unik form som garanterar fullständig komfort och balanserar din utrustning jämnt medan du springer. Det är den ultimata hydreringslösningen för kvinnor som kräver det bästa.

Västens framsida har en unik form och placerar de mjuka flaskorna under brösten för att eliminera tryckpunkter. Mer komfortabel så att kvinnor kan dricka enkelt och ofta.

Motion Fit™ särskilt utformad för kvinnor som använder tvåvägsstretch och minskar tryckpunkterna över brösten för maximal komfort.

Komponenterna för denna ryggsäck är enkla att använda och erbjuder olika sätt att justera passformen och bära stavar och tillbehör.

pris 1400:-

 


 

Rubrik

Album